Concert de senzatie in Romania

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

concert dr. house

Sigur ati auzit de totii de cunoscutul serial Dr. House, un serial care are o multime de fani in toata lumea si are un important renume. Actorul principal, Hugh Laurie nu are doar un singur talent, mai canta si la piant, printre alte talente cu care se poate lauda. Englezul este si un actor de succes, dar si un scriitor cunoscut. Totusi, rolul in serialul Dr. House la facut cunoscut, datorita modului in care si-a jucat rolul a reusit sa atraga o multime de fani, fiind unul dintre cele mai de succes seriale.

Hugh Laurie si trupa The Copper Bottom vor oferi un show spectaculor pe data de 12 iulie 2014, la ora 20:00 in Sala Palatului. Pe langa muzica care ii va incanta pe participanti, Dr. House va oferi un cateva momente de divertisment, care, spun eu, sunt destul de bune incat sa te faca sa razi, in pauzele dintre melodii. Dupa ce am vizualizat cateva videoclipuri cu showurile lui din toata lumea, am ramas placut surprins de acesta, fiind si prima oara cand aflu de celelalte talente a acestuia.

Serialul mi-a placut foarte mult, am vazut multe episoade interesante, care te faceau curios si nu puteai sa nu te uiti la tot episodul, iar asta defineste un serial de succes.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *