Concert Korn in Romania

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Korn este deja o trupa cunoscuta, nu are nevoie de prea multe introduceri si stiu ca multi dintre voi ati dori sa ii vedeti intr-un show live. Anul acesta, aveti ocazia sa ii vedeti, trupa americata revenind in Romania pe 3 august, dupa ce in 2010 au sustinut un show la festivalul Peninsula.

Concertul va avea loc la Arenele Romane, o locatie din Bucuresti unde in fiecare vara vin multe trupe cunoscute si sustin concerte. Cei de la Korn au in prezent lansate 11 albume, ultimul fiind The Paradigm Shift, album lansat in 2013.

Trupa de Nu Metal din California, lansata in 1993, a reusit sa castige pana acum 3 premii Grammy si alte 2 premii la MTV Video Music Awards.

Momentan nu am gasit informatii despre bilete, dar cu siguranta vor aparea in curand spre vanzare. Chiar daca consider ca locatia aleasa, Arenele Romane, nu este destul de incapatoare pentru toti fanii Korn din tara, sper sa fie un concert bun, iar daca am ocazia, poate voi participa.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Concert Korn in Romania

  1. […] scris aici despre concertul celor de la Korn in Romania, un concert asteptat de multi romani.┬áTrupa va canta […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *