Concurenta mare la Automatica si Calculatoare in Iasi

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Arucand o privire pe siteul Universitatii Gheorghe Asachi din Iasi am observat ca facultate de Automatica si Calculatoare este una dintre cele mai cautate de studenti, fiind foarte multi care s-au inscris deja, chiar daca admiterea  abia a inceput si mai este timp pana la sfarsitul lunii.

Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi este una dintre cele mai importante universitati din tara, anual iesind de pe bancile facultatii ingineri care sunt cautati de firme importante, cum ar fi Intel, Oracle sau Renault. Aflandu-se pe locul 2 in topul universitatilor tehnice din Romania, este o universitate de prestigiu care reuseste sa aduca un plus in invatamantul tarii noastre. In topul universitatilor din Romania se afla pe locul 6, insemnand ca este printre primele universitati din tara noastra. Important este si campusul universitatii, fiind cel mai mare din tara. Un aspect care ii atrage pe stundeti poate fi consider si faptul ca acestia primesc camin in primul si ultimul an, chiar daca nu ai intrat cu medie mare sau daca nu ai terminat anul 3 cu cele mai bune note.

Facultatea de Automatica si Calculatoare are deja 573 de studenti inscrisi, asta in a patra zi de admitere. Numarul locurilor este de 252 pentru buget si doar 38 pentru taxa. In momentul de fata concurenta este aproape de 2 studenti pe loc, dar inscrierile continua pana la sfarsitul lunii, timp in care se mai pot inscrie studenti.

Facultatea cu cei mai putini inscrisi este Stiinta si Ingineria Materialelor, unde doar 28 de stundeti si-au depus dosarele.

Totusi, suntem abia la inceputul inscrierilor, sunt curios cum vor evolua lucrurile si la celelalte facultati.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *