Credeti in horoscop?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cati dintre voi credeti in horoscop? Stiu ca cei mai multi nu ii acordati nici o importanta si nici nu urmariti predictiile pentru zilele sau anii ce urmeaza. Avand in vedere ca suntem la doar cateva zile de 2015, deja au aparut siteuri cu informatii despre horoscopul 2015, pentru cei care vor sa afle ce lucruri li s-ar putea intampla in noul an. Chiar daca majoritatea predictiilor nu sunt chiar corecte, totusi sunt persoane, care poate din curiozitate, verifica horoscopul zilnic si incearca sa-si dea seama care are legatura cu cea ce s-ar putea intampla in ziua urmatoare.

Personal, foarte rar urmaresc asa ceva si atunci cand o fac, ma uit din curiozitate, nu cred ca sunt lucruri adevarate si nu cred ca in functie de luna in care ne-am nascut vom avea parte de anumite evenimente in viata. Consider ca viitorul ni-l face noi si deciziile pe care le luam sunt doar deciziile noastre, nefiind influentate de alte aspecte pe care le analizeaza horoscopul.

Uneori, din curiozitate, simti nevoie sa vezi ce ti-ar putea prezice noul an, ce ar putea sa se intampla in ziele urmatoare si din acest motiv citesti cateva lucruri despre asta. Sunt de parere, ca uneori te pot influenta aceste lucruri, poti sa te gandesti sa ti se va intampla un lucru bun in viata ta si poate, fara sa-ti dai seama, vei face ceva in legatura cu asta si vei face tot posibilul sa se intample, avand in vedere ca iti doresti asta si te gandesti ca poate asa iti este predestinat.

Totusi, este un domeniu foarte complicat si putini pot vorbi clar despre asta, putini inteleg aceste aspecte si este destul de greu sa ajungi sa intelegi lucrurile de acest gen, avand nevoie de ceva studii si niste idei bine definite.

Multi vorbesc despre anumite persoane in functie de zodia in care se afla, spunand ca sunt persoane mai vesele, triste sau oricum altfel in functie de luna in care s-au nascut. Fiecare zodie are un “dictionar” in care se explica se fel de persoana este, iar unele chiar se regasesc in randurile respective.

Chiar sunt persoane care se potrivesc cu profilul unei anumite zodii si chiar sunt asa cum zice zodiacul. Eu acest lucru l-am considerat o simpla coincidenta, avand in vedere cat de multe persoane “impart” aceeasi zodie, este normal ca la unele sa se potriveasca cea ce scrie in horoscop.

Nu stiu cati dintre voi acordati atentie acestor lucruri, eu cel putin nu le consider important si nu cred ca au nici cea mai mica influenta asupra vietii noastre, motiv pentru care nu sunt pasionat de asta. Stiu persoane care citesc zilnic horoscopul si chiar cred cu tarie ca totul este adevarat si lucrul respectiv se poate intampla, avand in vedere ca asa este prezis pentru tine.

In concluzie, horoscopul este un lucru controversat, multi nu il urmeaza, dar unii au in vedere lucrurile pe care le citesc acolo si chiar cred cu tarie ca sunt lucruri adevarate si pot avea sens in viata fiecaruia. Probabil veti gasi anumite filme care va pot face sa intelegeti mai mult cum functioneaza acest lucru.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *