Credit de nevoi personale si asigurare intr-un singur pachet oferit de Idea Bank

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Indiferent de varsta, mereu se gasesc situatii neprevazute in care avem nevoie de un buget suplimentar pentru a ne indeplini un vis sau o necesitate, iar in astfel de momente daca nu avem un ban pus deoparte, cel mai simplu e sa apelam la ajutorul unei institutii financiare.

Si pentru ca tot mai multi oameni apeleaza la credite, m-am hotarat sa analizez putin ofertele de pe piata. Asa am dat de oferta celor de la Idea Bank si am aflat ce presupune creditul Idea::selfie.

Acest credit de nevoi personale mi s-a parut foarte interesant pentru ca are inclusa si asigurarea de viata Idea::safe, valabila pe perioada creditului oferita de Aegon Romania.

Suma minima pe care o poti accesa prin acest credit este de 10.001 de lei iar suma maxima este  de 120.000 lei si beneficiezi de una dintre cele mai bune oferte de dobanda, incepand de la DAE 7,52%. Perioada de creditare poate fi incadrata intre 6 luni si 5 ani.

Pot accesa acest credit toate persoanele cu varste curpinse intre 18 si 65 de ani (care sa nu depaseasca varsta de 70 de ani la finalizarea perioadei de creditare), care inregistreaza venituri din: salariu, pensie, dividende, venituri din chirii, drepturi de autor, venituri din strainatate, venituri din profesii liberale, navigatori (in cazul navigatorilor varsta maxima este 50 -55 de ani).

Pentru aprobarea creditului de nevoi personale ai nevoie de un singur act: actul de identitate valid, in cazul in care castigi venituri standard, adica venituri care pot fi verificate la ANAF si nu au atasata vreo clauza de confidentialitate obligatorie. In cazul situatiilor speciale, pot fi solicitate si alte documente dupa aprobarea cererii de imprumut.

Spuneam ca mi-a atras atentia acest credit si datorita faptului ca are o asigurare de viata atasata. Aceasta asigurare acopera riscul de deces sau invaliditate permanenta totala a asiguratului ca urmare a unui accident sau a unei boli. Suma asigurata reprezinta valoarea creditului, iar aceasta suma descreste pe durata creditului, fiind egala cu valoarea soldului creditului la data producerii evenimentului. In cazul unui eveniment nefericit, indemnizatia de asigurare este suportata de catre Aegon Romania.

Daca doresti sa accesezi creditul Idea::selfie, poti aplica direct online de pe site completand un formular, sau mergand la una din unitatile bancii, ori si mai simplu trimitand un SMS  la 1710 cu cuvantul “selfie” si vei fi contactat de un reprezentant al bancii.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *