Cu ce vii din strainatate?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Avand in vedere ca acum este sezonul cand vin foarte multe persoane din strainatate, multi se gandesc cu ce sa vina in tara. Fiindca vin sarbatorile, toti isi doresc sa fie acasa, alaturi de prieteni si familie, fiindca asa este cel mai frumos si cel mai distractiv. Majoritatea doresc sa aiba o vacanta frumoasa de sarbatori, sa se relaxeze si faca o pauza de la munca. Chiar daca ar putea sa stea in strainatate, tot mai frumos este cand esti in tara alaturi de persoanele pe care le cunosti, altfel te vei simti si altfel te vei distra.

Cand vine vorba de transport, fiecare are pretentii diferite, in functie de timpul pe care doreste sa il piarda pe drum, bagajele pe care le are si banii de care dispune. In general, cei mai multi aleg sa calatoreasca cu avionul, fiindca timpul este foarte important si nu are rost sa pierzi ore intregi mergand cu masina sau cu autocarul. Totusi, atunci cand alegi cu mergi cu avionul nu poti lua foarte mult bagaj cu tine si ai restrictie la anumite produse, un mare dezavantaj.

Daca ai nevoie sa iei mai mult bagaj cu tine, ar trebuie sa cauti un autocar care se ocupa de transportul persoanelor. Poti sa vezi traseu Romania Italia aici, pentru a sti ce sa alegi.

Unii aleg sa vina cu masina personala, dar este foarte obositor, fiindca trebuie sa conduci multe ore si vei ajunge obosit acasa. Pe langa asta, vei pierde destul timp pe drum, mai ales daca nu poti conduce foarte multe ore fara oprire si va trebui sa faci pauza dupa un anumit numar de kilometri si sa te odihnesti.

In concluzie, atunci cand vine vorba de transport, alege varianta cea mai potrivita pentru tine, in functie de nevoile pe care le ai.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *