Cum ai amenaja noul tau apartament?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cine a spus oare ca un apartament, fie el mai mic sau mai mare, trebuie sa fie plictisitor si sa fie decorat in stil clasic?

Atunci cand vine vorba despre amenajari interioare apartamente, trebuie sa tii cont de mai multe lucruri- de cele mai recente tendinte in materie de design interior apartament sau amenajare garsoniere, de culori, de stil, de mobilier in tendinte, de preturi sau de obiecte de decor grafice sau moderne.

Nu uita insa ca in 2017 regine si regi in materie de amenejari apartamente sunt culorile neutre, minimalismul si obiectele artizanale.

Tapetul metalizat. O tendinte forte in 2016, tapetul metalizat isi continua ascensiunea si in 2017. Vor veni pentru noul tau apartement cu un plus de sofisticare, mai ales daca alegi nuante de auriu sau de argintiu.

Obiectele artizanale sunt din ce in ce mai pretioase atunci cand vine vorba despre amenajarea apartamentului. Te poti folosi astfel de obiecte tricotate, crosetate sau de sculpturi din diferite materiale pentru ca noul tau apartament sa primeasca un plus de alura si de caracter.

Nu uita ca optimizarea spatiului este un lucru extrem de important, mai ales atunci cand vorbim despre amenajare garsoniere. Trebuie sa incerci sa profiti din plin de toate zonele din apartament sau garsoniera si sa optimizezi la maximum spatiul de care dispui.

Tonurile neutre, deschise sau mai sobre sunt foarte in tendinte in anul 2017. Sunt sofisticate si atemporale, foarte usor de combinat si pun in valoare piesele de mobilier sau alte obiecte de decor. Tonurile de gri sunt foarte versatile si foarte la moda.

Atunci cand vine vorba despre amenajari interioare apartamente, trebuie sa stii ca stilul scandinav este foarte in voga. Deci daca iubesti stilul epurat, minimalist sau clasic, lemnul, albul, mobilierul mai vechi sau armonia in decor, atunci trebuie sa iti amenajezi noul apartament in acest stil.

In anul 2017, designul interior este inspirat si de jungla sau de vegetatia sa luxurianta. Buchete exotice, bambus, nuante de roz pudrat sau de albastru inchis, pasari exotice, ananasi sau frunze de palmieri… toate trebuie sa faca parte din elementele tale de decor. Cea mai buna alegere- un tapet cu motive, perne cu imprimeuri, puse cel mai bine in valoare de accesorii de decor foarte originale si indraznete.

Terrariumul este si el foarte in voga si va veni cu pata de verde de care are nevoi casa ta. Apartamentul tau va fi mai vesel si mai plin de viata si in plus, nu necesita prea multa intretinere. Poti arunca un ochi pe nisteĀ amenajari interioare pentru apartamente de la 1design.ro, daca doresti inspiratie.

La alegere, poti gasi aproape orice, daca ai o idee buna si cineva care sa o puna in practica.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *