Cum alegi compania ta de inregistrare domenii?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail
Inregistrare domenii Gazduire.ro

Inregistrare domenii Gazduire.ro

Cei care lucreaza in mediul online si se ocupa cu crearea de siteuri stiu despre ce este vorba si cat de important este sa alegi companii seriose care sa iti furnizeze anumite servicii. Atunci cand vine vorba de hosting si de inregistrarea domeniilor trebuie sa stii la ce firme sa apelezi pentru a fi sigur ca nu vei avea probleme pe viitor si vei putea sa lucrezi linistit stiind ca datele tale sunt in siguranta.

Daca vrei sa te apuci sa inveti cum sa faci un site ar trebui mai intai sa stii ca trebuie sa-ti cumperi domeniu si hosting web. Domeniul este adresa siteului, in este threelittledigs.net, iar hostingul web este serverul web unde sunt stocate informatiile siteului tau ( imagini,documente, etc ). Daca ai inteles aceste aspecte iti va fi mult mai usor de acum, stiind cea ce ai nevoie pentru a incepe un site. Dupa ce ai reusit sa cumperi domeniu si hosting web poti incepe sa te apuci de lucrat la siteul tau.

Din fericire, pe internet exista o multime de tutoriale care iti explica de la 0 tot cea ce trebuie sa faci pentru a-ti crea primul tau site. La inceput ti se poate parea foarte greu de inteles unele lucruri de baza, dar dupa ce exersezi putin iti vei da seama ca totul este foarte usor si vei incepe sa faci totul fara sa te mai gandesti prea mult. Ai aici un articol destul de bun despre cum sa-ti faci primul tau site. Te poti interesa pe mai multe siteuri, iar dupa ce ai citit mai multe articole iti faci o idee de ansamblu si vei sti ce trebuie sa faci.

Cand cumperi un domeniu trebuie sa fii sigur ca firma de la care il achizitionezi iti oferi acces la el tot timpul si vei putea modifica NS-urile ori de cate ori ai nevoie. NS-urile sunt niste adrese are fac legatura intre domeniu si hostingg web si cel mai bine este sa poti avea acces la ele fara sa fii nevoit sa le trimiti email pentru a face ei modificarea.

In concluzie, atunci cand vrei sa cumperi ceva pentru siteul tau, fii sigur ca faci o alegere buna si companiile pe care le alegi sunt de incredere, ofera servicii bune si la un raport calitate-pret convenabil, fara sa fii nevoit sa platesti prea multi pentru niste servicii pe care le poti gasi in alta parte mai ieftin.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *