Cum alegi locatia pentru nunta ta?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cand trebuie sa faci o alegere pentru un eveniment important, cum ar fi o nunta sau un botez, de cele mai multe ori iti va fi foarte greu sa te hotarasti, probabil vei avea nevoie de mult timp de gandire si sfaturi pentru a luat o simpla decizie, dar asta este un lucru bun, pentru ca asa vei face ca totul sa fie perfect, cat mai frumos si sa ii bucure pe toti invitatii. Foarte important este sa alegi niste decoratiuni sala nunta care sa se potriveasca locatiei cat si personalitatii mirilor. Decoratiunile sunt foarte importante, trebuie sa faci in asa fel incat totul sa fie frumos, trebuie sa ii faci pe invitati sa se simta bine, iar daca locatia nu e decorata cum trebuie, vei fi deja cu un pas inapoi, iar asta nu este bine.

Cand alegi locatia pentru a organiza o nunta, trebuie sa fii foarte atent, la toate aspectele. Meniul este foarte important, trebuie sa negociezi cu proprietarul pentru a obtine un pret cat mai bun, atat pentru organizatori cat si pentru invitati, sa nu fie nevoiti nevoiti sa platiti bani in plus daca nu este nevoie. Trebuie sa stabilesti toate aspectele cu proprietarul din acest punct de vedere, sa te gandesti cam cati vor fi prezenti la nunta ta si sa lasi o marja de eroare, in caz ca unii se hotarasc in ultimul moment sa vina, nu vrei sa se simta nimeni in plus.

Cel mai bine este sa te duci sa “vizitezi” tot localul, pentru a vedea cat de curat este, cat de mult spatiu este si multe alte aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare. Daca ai multi invitati care vin din alte orase, majoritatea vor veni cu masinile proprii, asa ca trebuie sa te gandesti si la locurile de parcare, deci ar trebui sa alegi o locatie in jurul careia este mai mult spatiu pentru parcare sau care are o parcare proprie.

Vorbiti daca puteti sa aduceti voi o trupa care sa se ocupe cu muzica sau daca va impun ei pe cineva. In acest caz, trebuie sa te asiguri ca trupa lor este buna, ca vei fi multumit si oaspetii se vor simti bine, trebuie sa te asigur ca pot face show, astfel incat sa fie atmosfera, asta fiind foarte important.

Ai grija sa pui toate aspectele vorbite intr-un contract, nu ti-ar conveni sa vezi ca proprietarul se razgandeste intre timp, vei avea multa batai de cap in acest caz

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *