Cum iti alegi tonurile de apel?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Pe mine nu prea ma mai intereseaza tonurile de apel, nu mai stau ca in trecut sa aleg un top de apel potrivit si cat mai frumos, acum aleg ceva din memoria telefonul si trec mai departe. Pentru mine nu mai este atat de important modul in care suna telefonul, chiar daca inainte imi alegea cu grija tonul de apel a telefonul. Cautam tot timpul ringtonuri gratis pana cand gaseam ceva care sa-mi placa. Chiar daca de cele mai multe ori stateam ore in sir si nu ajungeam la un ton de apel care sa-mi placa, cautam o melodie care imi place si o taiam in asa fel incat sa o pot folosi ca ton de apel.

Acum nu mai fac asta, nu prea ma mai intereseaza in ce mod suna telefonul, pentru mine conteaza sa se auda destul de tare, incat sa-l pot auzi si atunci cand nu sunt in camera. La mesaje nici nu am ton de apel, l-am lasat pe silentios, doar sa vibreze, pentru mine este de ajuns, mai ales pentru ca verific des telefonul, sa vad daca m-a sunat cineva sau am primit un mesaj.

Daca vrei sa alegi un ton de apel custom, ceva mai unic, ai putea sa alegi din mii de tonuri de apel cu una dintre  vedete, cum ar fi tonuri de apel cu Inna, fiind o gramada de astfel de ringtonuri dintre care poti alege. Daca nu gasesc ceva care sa-ti placa, cel mai bine ar fi sa alegi o melodie care iti place si poti taia din aceasta o mica partea, care este mai interesanta si s-ar potrivit pentru un ton de apel, cel putin asa as face eu daca mi-ar pasa mai mult de tonurile de apel.

In concluzie, pentru mine tonurile de apel nu sunt importante, dat sunt multi pentru care conteaza modul in care suna telefonul, asa ca trebuie sa gaseasca o modalitate prin care sa poata alege un ton de apel potrivit pentru ei.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *