Cum iti faci publicitate?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cand vorbim de succesul intr-o afacere este foarte importanta publicitatea. Daca vrei sa iti faci afacerea cunoscuta trebuie sa apelezi la mai multe metode de publicitate, sa vezi cum functioneaza fiecare si sa o alegi pe cea mai potrivita. Nu poti folosi ideile altora pentru ca este foarte posibil sa nu functioneze si pentru tine, daca o idee a mers bine pentru cineva asta nu inseamna ca va merge si la tine, depinde foarte mult de domeniu de activitate a afacerii, publicul tinta si multe alte criterii care trebuie analizate cu grija inainte de a incepe sa iti faci publicitate.

Daca vrei sa faci publicitate pe internet poti apela la siteuri care ofera astfel de servicii, la bloguri care vand reclame, astfel te poti face cunoscut in mediul online, iar cum tehnologia avantajeaza pe zi ce trece, internetul a devenit ceva indispensabil.

Totusi, sunt foarte multi care aleg publicitatea offline. Daca au un magazin care vinde produse destinate oamenilor mai in varsta, cel mai bine ar fi sa faca publicitate offline, nu cred ca sunt prea multi varstnici care stau pe internet. Atunci cand incepi sa iti promovezi afacerea offline ai nevoie de materiale de publictate, pe care le poti cumpara de la magazine ce ofera productie publicitare. Poti cumpara bannere, steaguri, agende, pixuri sau alte produse care pot fi folosite in scopul promovarii.

Este o buna idee sa cumperi agende, pixuri, brichete cu logoul firmei tale, le poti oferi gratuit la cei care au nevoie, asta fiind o metoda buna de promovare. Intr-o agenda poti oferi pe prima pagina informatii despre serviciile pe care le ofera firma ta, iar daca persoana respectiva va avea nevoie vreodata de acele servicii va sti la cine sa apelezi, pentru ca va avea numarul de telefon tot timpul aproape.

Pixurile sunt iarasi obiecte foarte folosite, pe care le puteti da oricui. Cat despre efectul lor asupra potentialilor clienti, nu prea stiu ce sa spun, nu poti oferi prea multe informatii despre afacerea ta pe un pix, dar nu se stie niciodata.

Pe langa astea, mai sunt multe idei pentru promovare, dupa cum am mai spus, este bine sa incerci cat mai multe metode de promovare, diversificand lucrurile vei afla ce functioneaza cel mai bine pentru tine, iar apoi vei sti unde trebui sa investeti cel mai mult, pentru a avea efectul dorit.

In concluzie, atunci cand vine vorba de publicitate trebuie sa vii cu ceva ingenios, ceva care sa atraga atentia tuturor, o idee noua va fi in prim plan intotdeauna.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

4 Responses to Cum iti faci publicitate?

  1. Potropopu Vasile says:

    Destul de cuprinzător articolul, eu vreau să scot în evidență publicitatea online, care este la fel de importantă ca celelalte. Spațiul online crește exponențial, imaginea site-ului, sau un baner, așezate în fața privitorilor în locul potrivit, pot aduce vizitator noi.

  2. Potropopu Vasile says:

    Nu văd butoanele de sharing !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *