Cum sa iei permisul mai usor

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Majoritatea dintre noi ne dorim sa luam carnetul si toti vrem sa reusim asta din prima, fara sa fim nevoiti sa pierdem timpul si banii daca picam examenele. Chiar daca nu sunt foarte grele examenele, multi nu reusesc sa le promoveze din prima, poate din cauza stresului sau pentru ca nu au invatat si exersat destul. Cei drept, sunt o mutlime care pica examenul teoretic si nu reusesc nici macar sa ajunga pana la cel practic. Deobicei asta se intampla pentru ca nu invata destul sau nu au o metoda buna de invatare.

Pana la urma, chestionarele auto nu sunt chiar atat de grele si nu ar trebui sa ridice probleme nimanui. Eu cand am inceput sa fac scoala de soferi nu am inceput sa invat pentru examenul teoretic, stiam ca nu poate fi prea greu si voi invata pe parcurs.

Am participat la orele de legislatie care se faceau la scoala de soferi si pot sa spun ca au avut un rol important  pentru mine. Foarte multe lucruri le-am invatat de acolo, pentru ca profesorul stia ce preda si explica destul de bine.

Cand s-a apropiat momentul sa ma duc sa dau examenul teoretic, am inceput sa fac chestionare auto pe internet, chestionare care m-au ajutat cel mai mult sa invat cea ce trebuie. Pot sa spun ca nu ai cum sa pici examenul daca faci destule chestionare si esti atent, daca inveti logic raspunsuri, nu ai cum sa nu iei sala din prima.

Conteaza mult si pe ce site faci chestionarele, trebuie sa te asiguri ca sunt bune si in concordanta cu legislatia in vigoare.

Cat despre examenul practic, aici depinde de cat de bine stii sa conduci, cat de mult ai invatat de la instructor si cat de repede inveti. In functie de fiecare, poate sa ii fie mai usor sau mai greu, dar aici conteaza mult daca ai reflexele formate pentru a conduce.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *