Cum sa refaci o masina – Guest post

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

M-am gandit sa imi refac vechea masina pe care nu am mai condus-o de foarte mult timp. Am un ford in garaj pe care il tin de 2 ani si nu m-am indur sa il vand. M-am gandit ca poate am vreodata nevoie de el si de aceea am preferat sa il pastrez. Acum insa vreau sa ma ocup chiar eu de aceasta masina si sa ii aduc cateva imbunatatiri mai ales la interior, iar apoi sa scot masina la vanzare pe site-urile de socializare sau cele unde se pun anunturi cu vanzari masini.
Cand am facut lista cu ce am nevoie pentru a reface masina aproape ca noua, a inceput sa imi dea cu eroare fiindca am nevoie de foarte multe chestii care la prima vedere pot parea inutile, dar fara de care masina nu are un aspect estetic placut. Am cautat pe internet niste accesorii auto fiindca vreau sa cumpar niste bandouri laterale special pentru modelul meu de masina dar si un set de covorase. Am gasit pe un site niste bandouri laterale foarte frumoase. Mi-ar placea sa le achizitionez cat mai repede ca sa pot incepe treaba la masina. Pe langa bandourile laterale vreau sa imi cumpar si niste covorase deoarece cele vechi au inceput sa se crape sau sunt prea uzate. Am gasit pe un site niste covoarase perfecte pentru fordul meu si vreau sa iau unele din cauciuc deoarece au mai multe avantaje:
-sunt facute din cauciuc de calitate si nu are un miros intepator
-sunt placute la atingere si rezistente
-se potrivesc perfect la forma si pe podeaua masinii, in functie de modelul ales
– au si margine de protectie, inalta de 1 cm
-sunt impermeabile si rezista atat la temperaturi ridicate cat si temperaturi mai scazute
-au deasupra o suprafata striata pentru a impiedica alunecarea sau scurgerea apei

Pentru a ajuta la un aspect mai placut a masinii, iti recomand sa cumperi niste covorase bmw, pe care le gasiti la preturi bune.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *