Cum sa-ti alegi cel mai bun vibrator

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Daca doriti sa va revolutionati experientele sexuale, fara indoiala nu veti da gres avand la indemana cel mai bun vibrator. O astfel de jucarie sexuala are un pret accesibil si ofera foarte multa versatilitate in ceea ce priveste experimentarea unei noi vieti sexuale mai implinite si mai satisfacatoare.

Iar pentru cei care sunt tentati de o astfel de alegere si care nu au mai experimentat niciodata, e bine sa aveti la indemana cateva recomandari privind modalitatea de alegere a celui mai potrivit vibrator, dintr-o gama foarte vasta de vibratoare pe care v-o pune piata la dispozitie.

Un prim lucru pe care ar trebui sa-l stiti e ca veti gasi oferte incendiare si pe masura nevoilor, pe Erotic24, locul unde puteti aplica toate cunostintele pe care le veti intreprinde astazi, pentru a alege cel mai bun vibrator.

Alegerea unei astfel de jucarii sexuale este un aspect cat se poate de intim si personal, asa ca recomandarile si sfaturile rudelor sau ale prietenilor, pot fi de prisos. Urmariti in continuare ghidul de alege al celui mai bun vibrator si puneti-le in practica pe sex shop erotic24.

Cum sa alegi cel mai bun vibrator

Niciodata cel mai bun vibrator nu o sa coste o avere! De altfel, in general, vibratoarele de pe site-ul mentionat anterior au preturi foarte mici si accesibile, astfel incat oricine sa-si satisfaca nevoile si dorintele. Insa este ideal sa tineti cont si de urmatoarele criterii:

  • Marimea

Dimensiunile unui vibrator sunt foarte importante, mai ales pentru incepatori. Pentru aceasta clasa care abia experimenteaza in utilizarea acestora, ideal este sa nu alegeti un vibrator foarte mare si/sau unul gros, mai ales daca optati pentru un vibrator intern.

De altfel, daca doriti sa-l luati si in calatorii, va va fi mai usor sa apelati la un vibrator compact daca doriti ca acesta sa treaca neobservat si sa nu ocupe mult spatiu in bagajul de calatorie.

  • Tipul vibratorului

Exista vibratoare atat cu posibilitatea de utilizare interna, de tipul unor dildo-uri realiste, dar si vibratoare cu un design inedit, sub diferite alte forme (inima, papusa etc.).

In mod evident designul v-a influenta tipul vibratorului si modalitatea de utilizare. Asa ca nu depinde decat de voi insiva sa stabiliti ce tip de vibrator vi se potriveste.

  • Materialul

In general, vibratoarele comercializate de Erotic24 sunt realizate din materiale sigure si validate de catre specialisti. Insa confortul in timpul utilizarii lor poate fi resimtit diferit, de la un material la altul.

De altfel exista jucarii sexuale din sticla, plastic, silicon etc. Toate sunt perfect sigure, insa depinde de corpul tau si de preferintele tale, care sunt materiale care sunt usor de tolerat si care-ti ofera exact experienta la care ai visat. De altfel, pentru persoanele cu un apetit sexual mai scazut, trebuie tinut cont ca unele articole sexuale pentru stimulare (lubrifiantele, de exemplu) sunt compatibile doar cu anumite tipuri de materiale. Asa ca acesta este un alt aspect de care puteti alege jucaria ideala, cunoscand caracteristicile lubrifiantilor pe care-i utilizati in mod obisnuit si care sunt tolerati de propriul organism.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *