Curs despre cum sa treci peste o penalizare Google Penguin

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Penalizarile unui site nu mai sunt ceva neobisnuit, datorita multiplelor updateuri ce au loc de la Google, tot timpul apar modificari in algoritmii lor si din acest motiv un numar considerabil de siteuri sunt penalizate pentru ca nu respecta noile reglementari.

Astfel, daca ai un site importante care iti aducea o suma mare de bani sau te ajuta in afacerile tale online, este bine sa incerci orice este posibil pentru a scapa de penalizare. Google ofera cateva informatii despre asta, dar consider ca un curs step-by-step iti poate fi de folos.

Udemy este o platforma online de unde poti invata o multime de lucruri, cum sa lucrezi in anumite programe, limbaje de programare si multe alte lucruri care iti sunt utile. Acum este disponibil gratuit un curs de unde poti invata cum sa scapi de o penalizare Google Penguin. Cursul il puteti gasi aici, iar momentan este disponibil gratuit.

Este important sa nu renunti la un site doar pentru ca a fost penalizat, poti sa-l scapi de penalizare si sa incepi iar treaba cu el, respectand de aceasta data toate cerintele celor de la Google.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *