Cursuri de dans pentru nunta ta

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

De-a lungul vieţii mele am întâlnit destui oameni care nu ştiau să danseze, care aveau în jur de 25 de ani şi atunci când mergeau la petreceri stăteau pe lângă ringul de dans şi îi priveau pe ceilalţi care dansau şi se distrau, bineînţeles că toată lumea trăgea de ei să vină şi ei pe ring şiş a prindă şi ei gustul distracţiei noastre, dar din păcate nimeni nu reuşea să facă acest lucru, de ce? Pentru că ei ştiau că nu se vor descurca pe ringul de dans şi atunci alegeau să rămână pe margine. Dacă şi tu te afli în această situaţie, lasă-mă să îţi adresez o întrebare: ce vei face tu în momentul în care te vei căsători? Vei sta pe margine şi îţi vei lăsa persoana iubită să danseze singură? Dacă răspunsul tău este da, lasă-mă să te mai întreb ceva: Dacă ea sau el va dansa singură sau singur, care va mai fi farmecul nunţii voastre? Cum vă veţi mai distra în acest caz?

Eu îţi recomand să te înscrii cât mai repede la nişte cursuri de dans pentru nunta şi să îi faci o surpriză plăcută partenerei tale, renunţ să mă mai adresez unei” ei” deoarece cei mai mulţi nepricepuţi în ale dansului sunt bărbaţii, nu ştiu cum se face dar fetele parcă s-au născut să danseze, nu spun că nu sunt şi excepţii spun doar că multe dintre ele nu trebuie să părţicile pa câteva cursuri de dans pentru a se descurca la nunta lor.

Aşadar dacă vrei să te înscrii la câteva cursuri de dans pentru nunta ta nu mai sta pe gânduri, cu siguranţă vei reuşi să aduci cât mai multe zâmbete pe faţa ei şi o vei face şi mai mândră de tine în cea mai fericită zi din viaţa ei. Te întrebi dacă dansul contează? Habar nu ai cât de mult, mai ales în momentul în care este vorba de o nuntă, femeile mai ales apreciază un bărbat care ştie să danseze şi care nu se face de răsp e ringul de dans, aşa că dacă vrei să o faci mândră de tine da o fugă repede şi fă câteva cursuri de dans pentru nunta ta bineînţeles. Şi la petrecerea din seara nunţii tale, în momentul în care vei dansa alături de proaspătă ta soţie îţi vei da seama cât de multe lucruri ai pierdut în momentele în care tu stăteai pe marginea ringului de dans, cât de multe ai pierdut când prietenii tăi dansau şi se distrau, dar ai tot timpul din lume să înveţi (participând la cursuri de dans şi exersând mereu şi mereu) şi recuperezi timpul pierdut. Dansul poate face minuni şi în momentul în care vei alege să participi la cursurile de dans îţi vei da seama de acest lucru şi vei regreta că ai stat deoparte când toţi cei din jurul tău se distrau. Alege să spui prin dans ceea ce nu ai curajul să spui prin cuvinte, alege să ştii să te exprimi prin dans.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *