De ce ai nevoie la birou?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Este frumos sa ai in camera ta o harta a Romaniei, dar este si util. Nu se stie cand ai nevoie de ceva, sa vezi pe unde se afla un oras, cam de distanta este de la un oras la altul sau alte chestii asemenea. Daca ar fi sa lucrez la un birou mi-as alege cu grija obiectele de care am nevoie.

Chiar in timp ce scriam acest articol m-am gandit sa fac o lista cu niste obiecte de care am avea nevoie la birou, cea ne-ar trebuie fiecaruia. Eu voi scrie in cazul meu, de ce as avea eu nevoie. Fiecare poate avea diferite necesitati, depinzand de domeniu in care lucreaza, tipul de persoana si multe altele, dar in principiu sunt unele obiecte pe care le folosesc cu totii la birou. Ordinea va fi aleatorie, nu sunt ordonate dupa necesitatea mea ci dupa oridinea in care mi-au venit ideile.

1. Calculator sau Laptop. Asta este evident, daca lucrezi la birou sigur vei lucra pe un calculator, acum nu mai este ca inainte cand se lucrau cu hartii, totul este automatizat in ziua de azi. Ai in fata ta un calculator unde tii evidenta la toate lucrurile si de unde iti faci treaba.

2. O harta. Este necesara o harta la birou, nu se stie cand esti contactat de un client din alt oras si poate ai nevoie sa stii la ce distanta de tine se afla si prin ce zona e localitatea respectiva. Daca ai harta Romaniei in birou vei rezolva problema. Am vazut pe internet niste harti desenate la preturi accesibile pentru toti, astfel incat sa isi permita toata lumea o mica harta de birou.

3. Pixuri si creioane. Sunt necesare chiar daca lucrezi pe calculator. Si eu mai am nevoie de un pix si o foaie cateodata atunci cand stau la calculator, poate vreau sa scriu ceva si sa am la mine sau sa fac o anumita schema. Este obligatoriu sa ai la birou cateva pixuri si niste creioane, iar pe langa asta iti trebuie si un toc de foi, sa ai pe ce scrie.

4. Agenda. Cu siguranta ai nevoie de o agenda, daca ai un program aglomerat. Eu folosesc telefonul pe posta de agenda, cand am ceva de facut intr-o anumita zi, trec pe telefon in calendar si il pun sa sune la o anumita ora, pentru a sti ce am de facut. Totusi, daca ai foarte multe treaba, iti va veni mult mai usor cu o agenda.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *