De ce este bine sa ai asigurare Casco?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Despre asigurare RCA cu siguranta stiti cu totii ca este obligatorie, deci nu puteti circula pe un drum public fara a avea aceasta asigurare. Totusi, asigurarea Casco nu este obligatorie, dar iti aduce multe beneficii de care poti profita. Este important sa stii ca asigurarea Casco iti va oferi despagubiri chiar daca masina este furata, avariata din diferite cauze sau alte lucruri asemanatoare. Asigurarea Casco iti va oferi despagubirile de care ai nevoie chiar daca ai lovit masina de unul singur, deci nu trebuie sa fie vorba de un accident rutier in care sa fie implicati si alti soferi.

Din acest motiv, cred ca ar fi o idee buna sa iti faci o asigurare de acest fel, chiar daca pretul este mai mare. Daca ai o masina scumpa, cu siguranta se merita sa ai o astfel de asigurare, nu stii niciodata cand vei avea probleme cu masina si costurile ar fi prea mari pentru a le putea suporta cu usurinta. Astfel, o astfel de asigurare te va ajuta sa rezolvi problema mult mai usor si sa scapi de cheltuielile prea mare pe care le-ai putea avea.

Poti gasi asigurari Casco Bucuresti la preturi destul de bune, dar trebuie sa te asiguri ca asiguratorul te va despagubi in orice situatie. Este important sa citesti contractul cu mare atentie, pentru a fi informat cu privire la orice drepturi ai si la orice obligatii pe care trebuie sa le indeplinesti.

In concluzie, daca ai o masina scumpa ar trebui sa te gandesti la varianta unei asigurari Casco, pentru ca o reparatie ar putea costa foarte mult si cu siguranta nu oricine isi permite sa plateasca sume mari pentru a-si repara masina, mai ales daca este vorba de una nou si nu ai venituri foarte mari pentru a putea acoperi orice paguba.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *