De ce să aleg fototapet?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Dacă ai impresia că pereții goi sunt plictisori iar tapetul tradițional e un pic prea pretențios pentru gusturile tale, atunci răspunsul la problemele tale are un singur nume: fototapet. Pentru a avea o locuință unică după bunul plac, îmbrățisează noua tendință în decorarea pereților: fototapetul.

Ce înseamnă fototapet?

Este un finisaj modern pentru pereți, care îți transformă locuința dintr-o casă standard într-una unică. Dacă nu vrei să ai pereții acoperiți cu vopsea banală, atunci un fototapet pereți te scoate din impas. Poate fi imprimat pe hârtie sau pe vinil și, spre deosebire de tapetul clasic, nu necesită un montaj realizat de specialiști ci poate fi montat chiar de tine, fără bătăi de cap.

De ce să alegi fototapet?

 

pictura-peisaj-cu-maci-266186

  1. Îți transformi rapid casa

Nu e nevoie de intervenții scumpe asupra casei pentru ca aceasta să capete un aspect nou și interesant. Nu ai parte de deranj în casă și transformarea spațiului este impresionantă. Indiferent de modelul ales, acesta va aduce locuința ta la viață.

  1. Poate fi aplicat pe orice suport

Fie că este vorba de cărămidă, panouri prefabricate, suprafețe vopsite, tencuieli sau beton, fototapetul poate fi instalat fără nici o problemă însă suprafața pe care îl vei aplica trebuie să fie perfect dreaptă..

  1. Gama variata de modele

Indiferent de preferințele tale, cu siguranță vei găsi cel puțin un model de fototapet care să te încânte. Începând cu imagini urbane sau rurale și continuând cu peisaje, elemente decorative și modele florale, fototapetul este o opțiune extrem de versatilă.

Există și modele dedicate celor mici, așadar, dacă te gândești să reamenajezi camera copiilor, ai la dispoziție zeci de modele pentru prichindei.

  1. Se poate personaliza

Poate cel mai important aspect al fototapetului este acela că, pe lângă gama variată de modele disponibile, poți să îți creezi singur modelul dorit.

Rolul principal al fototapetului este să îți personalizeze casa astfel încât să îți reflecte personalitatea și pasiunile, așadar poți expune pe pereți exact ceea ce îți dorești.

  1. Este accesibil

Spre deosebire de o vopsire a pereților sau aplicare unui tapet clasic, fototapetul este mult mai accesibil ca și preț și nu presupune investiții mari.

Dacă te-ai săturat de aceiași pereți goi și îți dorești o locuință cu personalitate, fototapetul este o soluție la îndemână. Casa ta va fi transformată instantaneu într-o casă modernă, chic și demnă de invidiat!

Descoperă mai multe soluții de fototapet!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to De ce să aleg fototapet?

  1. Luminita says:

    Personal imi place ideea de tapet in camera: este economic, ascunde micile imperfectiuni ale peretilor, poate fi schimbat fara prea mari batai de cap, si in combinatie cu un iluminat imaginativ, va schimba total aspectul locuintei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *