De ce trebuie sa aerisesti cat mai des camera ta?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Este important sa aerisesti camera ta ori de cate ori ai ocazia, nu strica niciodata sa lasi geamul deschis cateva zeci de minute, timp in care poti sa faci altceva. Pe timpul verii, asta este foarte simplu, pentru ca mai toti lasam geamul deschis, fie ca este zi sau noapte, putin mai greu este iarna, cand afara este frig si nimeni nu s-ar indura sa deschida geamul, cand in camera este cald si bine. Cu toate astea, ar trebui sa aerisiti zilnic camera in care stati, pentru a avea grija de sanatatea voastra.

La mine in camera sta geamul deschis tot timpul cand sunt la scoala, chiar daca uneori se face putin frig, nu este problema, pana cand mananc si mai fac alte lucruri, atunci cand vin de la scoala, camera mea este si aerisita si incalzita, iar asa ma voi simti cat mai bine in ea.

Daca o camera nu este aerisita, ne priveaza organismul de oxigen, iar asta ne afecteaza modul de viata. De la dureri de cap pana la insomnii, sunt probleme care ne indispune si ne face sa nu mai dam acelasi randament cand lucram la ceva sau invatam, iar asta nu este un lucru placut.

O veche problema este raceala, atunci cand esti racit ai tendinta sa stai cu geamul inchis zile intregi, pentru ca vrei sa-ti fie cald. Asta nu este o metoda prea buna pentru a te insanatosi, ar trebui sa lasi putin timp geamult deschis, pentru a-ti aerisi camera si a impiedica dezvoltarea microorganismelor.

Daca stii ca esti alergic sau alergica la ceva, este bine sa ai aerisesti camera cat mai des, asa vei elimina factorii care provoaca alergii, iar asta iti va oferi un grad ridicat de confort.

In concluzie, este important sa ai grija de camera ta, sa o tii mereu curata si aerisita.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *