De ce sa te apuci de videochat

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Am observat in ultimul timp ca foarte multa lume se intereseaza de meseria de model de videochat, lucru care pot sa spun ca ma bucura. De ce? Pentru ca asta e un semn ca nu mai suntem un popor care este influentat in mare masura de obiceiurile si traditiile de la tara, de gandirea aceea veche de acum 20-30 de ani si multe altele. Inseamna ca ne dezvoltam ca si persoane, incepem sa fim mai cu mintea deschisa ceea ce este bine pentru poporul nostru si pentru cum ne percep cei din alte tari. Au aparut foarte multe agentii de videochat pe piata prin toate orasele, ceea ce inseamna ca sunt sanse foarte mari sa va gasiti si voi un loc de munca acolo. Dar, hai sa va prezint mai intai cateva motive pentru care ar fi bine sa va apucati de videochat.

Motive pentru care sa te apuci de videochat

1. Program flexibil

Cel mai important lucru la acest job este programul flexibil pe care il ai. Sa spunem ca esti studenta. Dimineata vrei sa te duci la studii, dar vrei sa si muncesti pentru a te intretine. Nici o problema. Dupa studii sau mai incolo poti sa te duci linistita la job, pentru ca un salon de videochat are un program flexibil si poti sa te intelegi foarte usor pe care aspect cu angajatorul. Bineinteles, totul depinde de la agentie la agentie, dar nu cred ca va fi o problema oriunde te vei duce.

2. Salariul atractiv

Partea cea mai interesanta si lucrul pe care toata lumea vrea sa il stie din prima, salariul. Un alt lucru stiut de multa lume este ca astfel de joburi de platesc foarte bine si ai sansa sa faci foarte multi bani intr-o luna. Aceasta este si adevarul. Lucrati pe comision si puteti sa primiti in general cam intre 50 si 70% din banii pe care ii faceti. Daca lucrati multe zile pe saptamana, va dedicati jobului si sunteti o fire placuta aveti sansa sa faceti cateva mii de dolari pe luna. In schimb daca puteti sa lucrati numai una sau doua zile pe saptamana si o sa veniti obosita la servici, cu siguranta nu o sa treceti de 500 de dolari. Pentru mai multe informatii despre acest lucru puteti sa intrati pe www.charmstudios.ro unde o sa gasiti o pagina dedicata acestui subiect, salariul unui model de videochat.

3. Bonusuri atractive

Un alt avantaj al unui model de videochat sunt bonusurile foarte atractive si concursurile frecvente. Daca lucrati intr-o agentia mare, cum este CharmStudios, cu siguranta o sa aveti foarte multe colege. Cei de la agentia vor sa va motivete sa lucrati mai mult asa ca au diverse concursurile lunare si bonusurile care va rasplatesc munca. Spre exemplu, daca sunteti in top 3 fete care au facut cei mai multi bani intr-o luna, o sa aveti un bonus frumusel. Daca lucrati 6 zile pe saptamana, un alt bonus. Daca aveti alte prietene care vor sa se apuce de viodechat, puteti sa le recomandati agentia CharmStudios si o sa castigati intre 100 si 300 de dolari pentru ca le-ati recomandat.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to De ce sa te apuci de videochat

  1. Delia says:

    Cred ca salariul atractiv este motivul pentru care tinerele sunt atrase din ce in ce mai mult de un job in industria videchat-ului, insa de foarte multe ori am intalnit persoane care mi-au marturisit ca programul de lucru este unul mai mult decat flexibil. Charms Studio pare un studio care se respecta si isi respecta angajatele, cel putin din site-ul de prezentare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *