De unde cumperi manuale anul acesta?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Asta este prima zi de scoala asa ca cei mai multi dintre elevi trebui sa-si cumpere manuale pentru scoala. Cum sunt la mare cautare in aceasta perioada, ar trebui sa profiti de ofertele care au aparut peste tot si sa iti cumperi cat mai repede cartile de care ai nevoie, pentru a plati mai putin, fiind multe reduceri la produsele din aceasta categorie.

Cei de la Libris au lansat pe langa reduceri mari si un concurs de care pot profita cei care cumpara manuale scolare de ei. In perioada 15-30 septembrie puteti cumpara carti pentru scoala mult mai ieftine decat deobicei, reducerile fiind pana la 50%. Asta inseamna ca este un bun motiv sa te grabesti si sa cumperi carti in aceasta perioada.

Cat despre concurs, cei care fac comenzi de minim 30 de lei si cumpara carti pentru scoala, vor fi inscrisi intr-o tragere la sorti, de unde pot castiga un Laptop Dell, o Tableta Samsung sau un voucher in valoare de 300 lei. Premiile au valoare total de 2550 lei, fiind premii importante pe care sigur ti le-ai dori. Aici gasesti mai multe detalii despre concurs.

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *