De unde cumperi o casa in Bucuresti?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand vrei sa te stabilesti intr-un loc al tau ai nevoie de o casa sau un apartament. Cel mai bine este sa locuiesti intr-un oras mai mari, astfel vei avea alte posibilitati pentru a gasi un loc de munca bine platit, iar conditiile de trai vor fi mai bune. Orasele mici nu ofera prea multe, locurile de munca fiind putine si nesigure, iar conditiile nu foarte bune, cel putin in majoritatea cazurilor.

Alegerea dintre casa si apartament este uneori dificila, fiind motive contra si motive pro pentru fiecare, dar dupa parerea mea, o casa este cea mai buna alegere, fiind mult mai frumos sa stii ca nu ai vecinii foarte aproape, ca ai o gradina unde sa stai vara si spatiu necesar pentru a face tot ce vrei.

Sunt multe case de vanzare Bucuresti in diferite locatii, cele mai multe aflate la periferie. Mi-ar place sa locuiesc la marginea Bucurestiului, sa am aproape capitala tarii, unde sa am locul de munca si de unde sa imi cumpar tot cea ce am nevoie. O casa care sa  ofere tot cea ce este nevoie, sa fie moderna si sa aiba o gradina spatioasa, este tot cea ce si-ar dori fiecare dintre noi.

Locatia este importanta, nu putem sa ne simtim atat de bine daca stam intr-o zona aglomerata, zgomotoasa sau intr-o zona unde nu avem la dispozitie toate serviciile de care avem nevoie. Din acest motiv prefer o casa la periferia unui oras mare, intr-o zona unde sa pot sa fiu in largul meu, dar sa am aproape si locul de munca.

Pentru mine o casa ar trebui sa fie rezistenta la seisme mai mari, mai ales in tara noastra cand riscul unui seism este destul de mare, zona Vrancea fiind activa seismic. O casa bine izolata termic este o casa mai eficienta, facturile la gaz fiind mai mici, cea ce este important pentru toti.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *