Design pentru casa perfecta

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cand vine vorba de casa ta vrei ca totul sa fie cat mai frumos, mai ales daca dispui de anumite fonduri pentru a renovarea ei sau chiar pentru construirea unei case noi. Nu este atat de usor sa te hotarasti asupra unei idei, fiind atat de multe dorinte trebuie sa faci alegerea potrivita. Fiecare din familia va avea dorinta lui, va dori ceva mai special, iar pe internet poti gasi atat de multe idei incat fiecare ti se pare cea mai buna, motiv pentru care este greu sa iei o decizie cu care stii ca vei trai toata viata.

Eu mi-as dori o casa cu un design mai special, ceva diferit, foarte diferit, cu un etaj, un garaj si piscina, piscina fiind ceva obligatoriu. Nu imi plac casele tip “castel”, adica nu imi place o casa prea mare care are si un design simplu, o casa cu foarte multe camere, dar care nu are nimic special.

O casa ca aceasta este frumoasa, nici prea mare dar nici prea mica, o casa ceva mai diferita decat cele pe care le intalnim la tot pasul. Probabil pe acoperis are o mica terasa, unde sa poti sta pe timpul verii, cand afara este frumos si cald. O piscina ar fi perfecta acolo, alaturi de un mic bar unde sa te poti distra cu prietenii.

Aceasta casa arata mult mai diferit, are un design mai special, rar intalnit pe la casele romanilor. Probabil costul pentru construirea unei asemenea case nu este la indemana tuturor, doar la o prima privire iti dai seama ca este scumpa, dar designul acesteia te face sa te gandesti de 2 ori inainte de ati alege casa potrivita pentru tine. In fata case se poate observa verdeata care aduce un plus de culoare in peisaj, consider ca asta este ceva important pentru imprejurimile oricarei case.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *