Diamonds are Forever canta la Bucuresti pe 15 septembrie

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Stiu, nu este o trupa cunoscuta, dar scriu acest articol pentru ca am ramas placut impresionat de cum s-a prezentat la festivalul Metalhead Meeting din luna iunie a acestui an. Este o trupa din Cluj, o trupa romaneasca care a reusit sa faca senzatie prin modul in care a cantat la acest festival important. Nu au fost headlineri, au cantat in deschiderea unor trupe mult mai mari, dar pot sa spun ca  pe mine m-au atras foarte mult, inca de cum au intrat pe scena si au inceput sa canta. Diamonds are Forever canta alaturi de Unearth.

Concertul va avea loc pe 15 septembrie la Club Fabrica, in Bucuresti. Trupa Unearth canta in premiera in Romania, iar cei care vor sa o asculte ar fi o ocazie buna, pentru ca nu se stie cand vor mai reveni in tara noastra. Cat despre Diamonds are Forever, chiar va recomand sa ii urmariti intr-un concert live, sigur veti fi impresionati de prestatia lor.

Eu abia astept sa mai particip la un concert de a lor, cand vor avea ocazia. Sper sa cante si atunci cand voi putea sa ma duc in Bucuresti, chiar merita in drum, parerea mea.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *