Din TV in Smart TV

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Sunt sigur ca ai vrut intotdeauna sa ai un Smart TV, dar preturile mari de pe piata nu ti-au permis sa te gandesti prea mult la asta. Daca vrei un Smart Tv performant vei avea nevoie de cateva mii de lei pentru a-ti cumpara unul. Cu timpul tehnologia s-a  dezvoltat si au aparut anumite gadgeturi care pot sa-ti transforme simplul tau televizor in unul destept, asta doar cu 500-600 de lei. Cam atat costa un astfel de gadget pe care il poti cumpara de pe www.androidgadget.ro, un magazin online care comercializeaza TV Boxuri de mai multe feluri. Sunt si mai ieftine, poti gasi astfel de produse si la preturi mari mici de 400 de ron, chiar si pe magazinul online spre care am pus link mai sus.

Este ceva nou, nu am auzit prea multe despre ele si nu stiu pe nimeni care sa foloseasca, dar dupa informatiile pe care le gasesc pe internet, par niste gadgeturi foarte utile. Cu un astfel de TV Box poti sa ai acasa un televizor destept, pe care sa-l folosesti la multe alte lucruri. Poti sa vorbesti pe Skype cu prietenii, sa intri pe internet sau sa te uiti pe Youtube. Aceste TV Boxuri functioneaza pe sistemul de operare Android, un sistem de operare popular despre care am auzit cu totii foarte multe lucruri bune. Sunt atat de multe aplicatii incat nu vei mai fi atat de interesat sa te uiti la TV, il vei folosi in multe alte scopuri. Cu ajutorul unei telecomenzi pe care o vei primi in pachet, vei putea alege aplicatiile din meniul Android, sa intri pe internet sau sa faci cea ce iti place.

Poate ca multi dintre voi vrei sa va uitati la anumite chestii pe internet, dar nu e prea lejer sa stai pe scaun in fata calculatorului. Sigur va fi mult mai simplu pentru tine sa intri pe internet de pe televizor, stand in pat vei fi mult mai relaxat in timp ce iti vei face treaba. La fel este si cu Skypeul, iti va fi mult mai usor sa vorbesti cu cineva daca folosesti televizorul, in sensul ca vei putea sta in pat si sa discuti cu prietenii, imaginile de la camera lor web se vor vedea mult mai bine, fiind vorba de un televizor cu dimensiuni mai mari, nu un simplu monitor sau laptop.

In concluzie, aceste TV Boxuri sunt o buna alternativa daca nu aveti bani pentru un Smart TV, chiar ar trebui sa luati in calcul si aceasta optiune.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *