You Don’t Mess with the Zohan – comedia perfecta pentru adolescenti

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

You Don't Mess with the Zohan

Stim cu totii ca adolescentii adora sa se uite la un film atunci cand se duc la o petrecere sau cand sunt mai multi prieteni adunati la cineva acasa. Atunci este timpul perfect pentru o comedie care sa ii distreze pe toti. Dupa parerea mea, o comedie nu prea are farmec daca o vezi singur, parca nu poti rade singur in fata monitorului, dar atunci cand esti cu mai multi prieteni, e cu totul altceva.

FilmulĀ You Don’t Mess with the Zohan are o nota mica pe IMDB, doar 5.5, dar cu toate astea eu cred ca este un film perfect pe care sa-l vezi cu prietenii. Este o buna combinatie intre actiune si comedie, chiar daca este si putin fantastic, filmul este bun si chiar mi-a placut.

A aparut pe 1 august 2008 in Romania, deci nu este un film nou, dar asta nu inseamna ca nu este un film bun. La sfarsit ne da si o lectie de viata, aratandu-ne ca putem trai impreuna chiar daca suntem de nationalitati diferite, oamenii se pot intelege chiar daca au idei diferite despre anumite lucruri. Daca gandesti altfel nu inseamna ca trebuie sa te certi cu ceilalti, poti fi prieten si cu cei care nu au aceleasi idei cu alte tale.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *