Dracula Untold

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Daca tot sunt la Iasi si am cinemaul la 5 minute de mine, m-am hotarat sa ma duc sa ma uit la un film, oricum nu mai vazusem unul la cinema de mult timp. M-am uitat la Dracula Untold, la recomandarea unui prieten si pot sa spun ca a fost o alegere buna, chiar daca la inceput nu vroiam sa ma uit la el, neparand foarte interesant dupa afisul prezentat acolo.

Pana la urma m-am gandit sa il urmaresc si povestea este despre Vlad Tepes, numit si Dracula, dupa cum bine stim cu totii. Filmul este nou, abia a fost lansat la noi in tara, pe 3 octombrie 2014.

Filmul este bun, chiar daca pe IMDB are nota 5,9 mie mi-a placut mult si consider ca trebuie vazut. Este vorba de Vlad Tepes care face un pact cu fortele raului pentru a reusi sa ii invinga pe turci. Pana la urma isi da seama ca nu a fost cea mai buna decizie si nu reuseste sa scape de blestemul pe care l-a primit.

Sfarsitul este slab, dupa parerea mea, dar restul filmului compenseaza asta si per total in consider un film bun, plin de actiune si suspans.

Latest posts by Stefan Sevastre (see all)

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *