Este rentabil sa inchiriezi o masina de la aeroport?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Daca esti plecat in strainatate cu siguranta ai nevoie de o masina atunci cand vii in tara, fiindca trebuie sa te deplasezi cat mai usor si cat mai rapid, fiind nu are rost sa pierzi timpul pe drumuri. Sa vii cu masina din strainatate nu este o varianta foarte buna, fiindca vei cheltui o multime de bani si va trebui sa pierzi ceva timp pe drum. Pe langa asta, vei ajunge acasa foarte obosit, dupa cateva mii de kilometri cu siguranta ai nevoie de putina odihna.

Cel mai buna varianta este sa vii cu avionul in tara, mai ales daca stii exact data cand vrei sa pleci. Astfel, poti cumpara biletul cu mult timp inainte si sa beneficiezi de o reducere considerabila. Atunci cand ajungi in tara poti sa inchiriezi o masina pentru a o folosi cat timp esti acasa.

Consider ca este rentabil sa inchiriezi o masina de la aeroport, fiindca te va ajuta foarte mult cat timp vei fi in tara. Multi aleg sa vina acasa pentru o vacanta, pentru ca in tara noastra preturile sunt mai mici, iar peisajele foarte frumoase, deci iti poti face o vacanta reusita cu mai putini bani in tara noastra.

Atunci cand pleci in vacanta cateva zile cu siguranta vei avea nevoie de o masina, pentru a iti usura efortul. Poti gasi usor o firma de inchiriat masini aeroport, iar in functie de banii pe care doresti sa ii oferi pentru acest serviciu, cu siguranta vei gasi masina potrivita pentru tine. M-am uitat putin pe cateva siteuri de profil si ma observat ca preturile sunt convenabile, mai ales daca ai nevoie de masina pentru mai multe zile. Dupa parerea mea, cel mai important ar fi sa alegi o masina care consuma putin, fiindca asa vei face economie de bani, nu va trebui sa cheltui foarte multi bani pe combustibil.

Cu 15-20 de euro pe zi, asta in cazul in care ai nevoie de masina mai mult de 2 saptamani, vei putea gasi ceva bun, o masina buna din punct de vedere tehnic si cat mai noua. Trebuie sa stiti ca va trebui sa lasati si un depozit, pentru a fi sigur ca vei plati serviciile si eventualele pagube ale masinii, in cazul in care se intampla ceva.

Eu cu siguranta as alege aceasta varianta daca nu as avea la dispozitie o masina in tara, fiindca nu imi place sa merg prea mult cu tranportul in comun fiind incomod sii fiindca va trebui sa pierzi mult timp.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *