Ethereum – sa fie acesta noul Bitcoin?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Tot mai multi manifesta un interes sporit fata de universul tech, dar mai ales fata de orice le poate creste veniturile. La ora actuala circula mai mult ca niciodata stiri si informatii despre Ethereum, o criptomoneda, alternativa a celebrului Bitcoin. Pentru ca lucrurile referitoare la aceasta moneda virtuala sa fie cat de clare, te invit sa citesti mai jos cate ceva despre Ethereum si influenta sa in lumea virtuala.

Vorbim despre o moneda digitala, utilizata in mediul online pentru a realiza tranzactii sigure, cu ajutorul criptografierii. Pentru a controla creatia sa, este necesar un sistem digital specific si totodata trebuie sa stii ca Ethereum reprezinta numai un sub-tip al acestei categorii de bani virtuali. Informatii cu privire la pret Ethereum, dar și despre cum te pot ajuta aceste monede sa te imbogatesti gasesti pe blogul lui Andrei Ursachi, al carui nume apare frecvent in cautarile online cand te uiti dupa aspecte ce privesc acest domeniu.

Despre Ethereum si valoarea monedei virtuale

Cei dintre voi care deja aveti cunostinte referitoare la acest subiect probabil deja aveti si asteptari mari cu privire la moneda in discutie. Unii preconizeaza ca aceasta va depasi Bitcoin-ul in acest an, insa nu este nimic cert. Ideea de Ethereum a fost pusa pe hartie prin 2013, conturandu-se mai tarziu si ajungand astazi in stadiul in care este.

Celebra actiune de minerit, specifica celor implicati in tranzactiile ce implica cryptocurrency, se aplica atat in cazul Bitcoin-ului, cat si a Ethereum-ului. Spre exemplu, in cazul primei monede, este utilizat un sistem special, care rezolva tot felul de probleme matematice in schimbul Bitcoin-urilor. Rolul minerilor in toata aceasta ecuatie este de a aproba tranzactiile. Cu cat creste numarul lor, cu atat mai mare va fi si securitatea.

Potrivit unui articol de pe blogul lui Andrei, in prezent este cotat un pret Ethereum de 880$ per unitate. Diferenta este una sesizabila si incomparabila fata de anul anterior cand ajungea abia la 10$. Iata ca cei care au facut o investitie de 100$ in 2017, acum au 8800$, ceea ce nu e tocmai putin. Preconizarile aproximeaza o crestere cuprinsa intre 5000 si 10000 de dolari pana la finalul anului in curs. Lucrurile stau la fel de bine cum suna, deci ai putea sa ai in vedere o astfel de investitie.

Revenind la intrebarea din titlu, va fi oare Ethereum noul Bitcoin? Ei bine, dupa considerentele bancherilor, moneda are in prezent un Blockchain superior, facandu-se remarcat prin tehnologia sa ce prezinta un consum de energie considerabil mai mic pentru mining – asta in comparatie cu Bitcoin-ul.

Cu toate ca nu prezinta o prea mare stabilitate, cresterea valorii sale este foarte probabila, deci multi prefera sa riste o investitie in acest sens.

Ce te-ar motiva sa faci o miscare in acest sens? Poti lua exemplul marilor firme si al acelor oameni de afaceri care jonglează cu sume de bani mari. Acestia par sa adopte o abordare pozitiva a monedei Ethereum, avand numai aprecieri la adresa ei. Constituie, din punctul lor de vedere, o oportunitate de sporire a veniturilor, de a deveni bogat… peste noapte.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *