Evenimente la cort – un nou trend?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Evenimentele la cort au inceput sa fie la mare cautare in ultima vreme, avand in vedere multiplele posibilitati de organizare. Tot mai multa lume alege in ultima vreme sa organizeze evenimentele  mai importante, unde sunt asteptati un numar mare de invitati, la cort, pentru ca spatiul este mult mai extins si cu putina imaginatie poti organiza un eveniment foarte frumos, cu bani mai putini.

Stiti cu totii despre ce este vorba, probabil ati vazut diferite filme unde erau prezentate evenimente importante care erau organizate la cort si ati observat cat de interesante pot fi unele.

Atunci cand alegi sa organizezi un eveniment mai mare la un restaurant, trebuie sa iei in calcul sumele mari de bani pe care va trebui sa le platesti, avand in vedere ca majoritatea restaurantelor nu ofera posibilitatea de a aduce meniurile proprii, fiind nevoit sa cumperi totul la pretul lor. Pe langa acest lucru, pentru a inchiria un restaurant care sa iti ofere un numar de locuri rezonabil, vei fi nevoit sa platesti mai multi bani, pe care i-ai putea folosi altfel daca ai organiza evenimentul la cort.

3 Motive pentru care sa organizezi un eveniment la cort:

1. Costurile mai mici. Problema banilor nu mai este un secret, stim cu totii ca multi nu ne permitem sa cheltuim sume prea mari de bani, oricare ar fi ocazia. Avand in vederea acest lucru, orice economisire este bine venita, asa ca ar trebui sa facem tot posibilul sa gasim o varianta mai ieftina dar in acelasi timp si convenabila.

2. Spatiul extins. Atunci cand vrei sa organizezi un eveniment reusit, cu siguranta vei avea multi invitati. Organizand totul la cort, vei reusi sa faci loc pentru toti si cu siguranta va fi spatiu si pentru distractie. Daca stai la casa, totul este perfect, majoritatea au spatiul necesar pentru a instala astfel de corturi, asa vei reusi sa multumesti pe toata lumea si sa fie spatiu suficient pentru ca toti sa se simta bine.

3. Evenimente mai interesante. Cu putina imaginatie si obiectele potrivite, poti organiza o petrecere mult mai interesante si mai placuta decat una organizata la restaurant. In functie de spatiul pe care il ai, peisajul imprejurimilor, poti organiza o petrecere foarte interesanta pentru toti invitatii.

In concluzie, ar fi o idee foarte buna sa te gandesti la organizarea unui eveniment la cort. Analizeaza bine posibilitatile inainte si ai toate sansele sa organizezi un eveniment inediat care sa ramane in amintirile tuturor.

Daca aveti nevoie de inchirierea unor corturi pentru organizarea unui eveniment, puteti apela cu incredere la www.tentevent.ro.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *