Evita statul indelungat la calculator

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Medicii tot timpul ne-au recomandat sa nu stam prea multe ore in fata calculatorului. Chiar daca multi pierdem uneori si zi si noapte in fata calculatorului, ar trebui ca acest obicei sa nu il repetam foarte des. Cei drept, unii nu stau la calculator doar pentru a se juca si incearca sa faca si alte lucruri folositoare, din acest motiv unele persoane petrec ore in sir in fata unui computeri. Pentru unele persoane, internetul si calculatorul este jobul lor, sunt multi care isi castiga existenta de pe internet, iar pentru asta este nevoei de munca.

Pe langa sanatatea fizica care ne este afectata, pot aparea la multi dintre noi si probleme psihologice, atunci cand stam prea mult la calculator.

Consider ca uneori trebuie sa luam o pauza, chiar daca internetul este jobul nostru si cu asta ne ocupam tot timpul, uneori este bine sa iesi din aceasta rutina si sa pleci intr-o vacanta, fara sa fii conectat la internet, sa poti uita de aceste lucruri pentru cateva zile.

Coca Cola a lansat o reclama care ne indeamna sa nu mai stam atat de multe pe internet si sa facem si alte lucruri, mai interesante. Va las reclama mai jos:

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *