Fa-ti timp pentru o vacanta

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand vine vorba de vacanta, cei mai multi spunem ca nu avem timp si nu ne permitem sa stam 1 saptamana placati de acasa. Cei care lucreaza si primesc un salar in functie de cea ce au muncit, neavand o suma fixa stabilita, doresc tot timpul sa faca tot posibilul pentru a castiga o suma cat mai mare de bani, motiv pentru care de multe ori evita sa plece cateva zile intr-o mica vacanta.

Mie tot timpul mi-a placut sa plec intr-o vacanta, fie ea cat de mica, cateva zile in care sa nu ai nimic de facut si sa te relaxezi sunt bine venite. Nu pot sa spun ca am un loc de munca, dar castig o anumita suma de bani din online, am cateva siteuri care ma ajuta sa castig un ban in plus si pentru asta trebuie sa lucrez la ele continuu.

Totusi, cand vine vorba de o facanta fac tot posibilul pentru a putea pleca cateva zile intr-o mica calatorie si pentru a ma relaxa asa cum imi place. Pentru mine, atunci cand este vacanta chiar incerc sa nu fac prea multe la siteuri si sa ma relaxez cat de mult pot. In fiecare vara imi place sa plec cateva zile de acasa, sa ma distrez asa cum imi place si sa petrec cateva zile stiind ca nu am nimic de facut.

Consider ca este mai mult decat important sa ne facem timp pentru o vacanta, macar de 2-3 ori pe an. Vara ar trebui sa avem in fiecare an un plan, sa plecam tot timpul macar o saptamana in vacanta. Eu incerc sa fac asta, chiar daca uneori este dificil, incerc sa fac rost de banii necesari pentru o mica vacanta.

Romania este o tara frumoasa din acest punct de vedere, avem unde sa ne petrecem vacanta daca dorim relaxare. Sunt multe statiuni frumoase si linistite unde ne-am putea petrece timpul liber fara sa avem nici o grija. Cand vine vorba de turism avem cateva plusuri fata de alte tari, constand in peisajele frumoase din zona de munte si statiunile traditionale care inca mai atrag turistii, atat romani cat si straini.

Un loc pe care am putea sa-l vizitam in vara ce urmeaza este Parcul National Cheile Nerei Beusnita aflat in partea de sud a Muntilor Apuseni, in judetul Caras-Severin. Este o Rezervatie Naturala cu o suprafata de 36758 hectare unde poti vizita diverse obiective turistice, poti campa si pot urma traseele amenajate si marcate.

Parcurile Nationale sunt locurile perfect pentru o vacanta in natura, asta daca iti place sa petreci timpul cu prietenii in natura, sa campezi la cort si sa te plimbi catre obiective turistice pe jos, urmand traseele turistice special amenajate. Cred ca ar merita sa iti petreci o vacanta intr-un astfel de parc, cateva zile in natural sigur te vor face sa te intorci mult mai relaxat acasa.

In concluzie, incearca sa iti faci timp cat mai des pentru o vacanta, ai nevoie de relaxate din cand in cand si cu siguranta te vei simti mult mai bine la intoarcerea din vacanta.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *