Femeile urmaresc filme pentru adulti?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

In ciuda faptului ca cei mai multi dintre voi va ganditi ca femeile nu urmaresc astfel de filme, statisticile arata altceva. Din fericire avem acces foarte usor la statisticile marilor companii care se ocupa de aceasta industrie, astfel reusind sa aflam cea ce se cauta mai mult in ultimii ani si ce persoane acceseaza tot mai frecvent filmele pentru adulti.

Femeile fac si ele parte din categoria persoanelor care urmaresc filme pentru adulti, chiar daca majoritatea dintre barbati cred ca filmele din aceasta categorie nu sunt si pentru femei. Chiar daca procentul este mai mic, publicul feminin fiind undeva pe la 23%, important este faptul ca exista un numar destul de mare de femei care urmaresc astfel de filme.

Sunt sigur ca acum vreti sa aflati cea ce cauta femeile pe siteurile┬ácu filme pentru adulti. In general, cele mai cautate cuvinte sunt: “lesbian”, “threesome” si “squirt”. Acestea sunt expresiile pe care femeile le cauta cel mai des atunci cand aleg sa acceseze un site cu astfel de filme.

Atunci cand vine vorba de actrite, femeile au anumite preferinte pentru filmele pe care le urmaresc. Actritele cele mai cautate de catre femei sunt Kim Kardashian, Farrah Abraham si Lisa Ann.

Tarile unde tot mai multe femei urmaresc filme pentru adulti sunt Filipine si Brazilia, unde procentul de femei care urmaresc aceste filme este de 35%. La polul opus, se afla Japonia, unde doar 17% dintre cei care urmaresc filme pentru adulti sunt femei.

Romania se afla la media globala, doar 23% dintre urmaritorii filmelor pentru adulti fiind femei.

Avand in vedere ca se gasesc foarte usor filme porno gratis, sunt putine persoane care sunt dispuse sa plateasca pentru asta, cel putin in tarile mai putin dezvoltare. In tarile unde economia este foarte dezvoltata, se pot gasi foarte usor filme pentru adulti in diferite magazine, asa ca tuturor le vine mult mai usor sa le achizitioneze atunci cand au nevoie de ele.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *