Filme pe care trebuie sa le vezi in 2017

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Dupa un an cinematografic 2016 extrem de infloritor, 2017 se anunta a fi la fel de promitator, daca nu mai bun decat precedentul. Am selectat pentru voi cateva titluri pe care nu ar trebui sa le ratezi in 2017, cateva din cele mai asteptate filme ale anului.

De la thrillerul amoros Carol la melodrama ce flirteaza cu comicul Manchester by the Sea, trecand pe la deranjantul Elle al lui Paul Veroeven sau epicul The Revenant, anul 2017 vine cu filme pentru toate gusturile si preferintele. Filmele de animatie Disney vor fi si ele numeroase in acest an. Incepand cu luna februarie cinefilii vor avea ocazia sa il regaseasca pe Martin Scorsese odata cu lansarea filmului Silence, o adaptare a romanului apartinand lui Shusaku Endo. Filmul are ca tema evanghelizarea Japoniei. Super eroii vor avea si ei parte de cel mai bun an de pana acum, revin in forta. Actrita israeliana Gal Gadot o va intepreta pe Wonder Woman in filmul omonim iar Chris Hemsworth isi va regasi ciocanul in Thor: Ragnarok, a treia parte a filmului din universal Marvel.

De altfel, Traispotting si Gardienii Galaxiei vor avea parte de o continuare in martie respectiv aprilie. In ceea ce priveste filmele istorice, amatorii genului se vor bucura sa afle ca in vara urmeaza sa fie lansat filmul Dunkirk al lui Christopher Nolan, film ce traseaza faimoasa evacuare a trupelor aliate din nordul Frantei in mai 1940. Dupa o colaborare reusita in nebunul si genialul film The Lobster, Colin Farrell va colabora din nou cu Yorgos Lanthimos in comedia dramatica The Killing of a Sacred Deer. De altfel, irlandezul va mai lansa un film in acest an, The Beguiled, un remake al filmului lui Don Siegel din 1971.

Dwayne Johnson urmeaza sa joace in partea cu numarul opt al filmului care nu mai are nevoie de nicio prezentare, The Fate of the Furious, lansat in luna aprilie. Baywatch este unul din cele mai asteptate filme ale anului dar si Fifty Shades Darker, o continuare a controversatului film.

Trei filme SF urmeaza sa fie lansate in acest an. In primavara, fanii aventurilor locotenentului Ripley vor fi incantati de lansarea filmului Alien: Covenant. Anul se va termina cat se poate de frumos cu lansarea filmului Blade Runner 2049 care va relua povestea clasica din 1982, lansare prevazuta pentru luna octombrie si cu a doua parte a noii trilogii Star Wars, episodul 8 prevazut pentru luna decembrie.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *