Filmele pentru adulti – cat de urmarite sunt?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Avand in vedere ca industria filmelor pentru adulti se bucura de un mare succes in ultima perioada, stim cu totii ca aceste filme sunt urmarite de tot mai multe persoane, motiv pentru care industria reuseste sa se dezvolte atat de rapid. Chiar daca in general se crede ca publicul principal al acestor filme sunt barbati, cu siguranta femeile au si ele un rol important in aceasta industrie.

Media globala arata ca aproximativ 23% dintre persoanele care urmaresc filme pentru adulti sunt femei. Cu toate ca este un numar mic, daca ne gandim ca restul pana la 100 este acoperit de barbati, totusi exista un numar mare de femei care urmaresc filme pentru adulti.

Cele mai cautate filme pentru adulti, in cazul femeilor, sunt cele cu lesbience. In concluzie, femeile urmaresc filme pentru adulti unde pot viziona un cuplu de lesbience. Barbatii sunt interesati mai mult de filmele din categoria MIFL, fiind printre cele mai cautate cuvinte cheie cand vine vorba de astfel de filme.

Majoritatea celor care urmaresc filme pentru adulti au intre 18 si 24 de ani, fiind varsta cea mai populara pe care o intalnim pe astfel de siteuri. In acest timp, persoanele cu varsta cuprinsa intre 34 si 40 de ani urmaresc filme pentru adulti foarte rar, avand o rata de acces a siteurilor pentru adulti foarte mica.

Se gasesc este tot filme porno, asa cum mai sunt numite filmele pentru adulti. Faptul ca sunt foarte usor de gasit este si motivul pentru care industria se dezvolta tot mai multe.

Daca doriti sa aflati mai multe statistici despre asta, puteti accesta pagina insights a siteului PornHub.com, fiind o companie care detine o retea de siteuri pentru adulti, astfel avand o statistica importanta despre industria aceasta.

In concluzie, siteurile pentru adulti sunt urmarite tot mai frecvent, iar asta o dovedesc statisticile, care sunt in crestere de la an la an.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *