Formula ideala pentru curatenia de vara

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Zilele de vara nu vin doar cu vreme buna, ci si cu un mare atuu pentru gospodinele noastre care pun la cale cele mai delicioase bunatati si care se gandesc deseori cum arata un plan perfect de curatenie. Formula ideala pentru curatenia de vara se scrie dimineata, arunci cand temperaturile scazute se contopesc placut cu sarcinile pline de efort fizic.

Gospodinele adevarate stiu ca pentru a duce la bun sfarsit curatenia de vara vor avea nevoie de mult timp si de atentie in detaliu. Aceasta curatenie ampla va incepe abia dupa ce toate bunatatile sunt deja la loc ferit, in camara . Abia ulterior vor incepe sa adune lucrurile importante din casa, sa le puna in cutii si/sau la un loc ferit si sa acopere lucrurile ce nu pot fi stranse, precum podeaua, masa, dulapurile etc. Noul pas este spalarea si uscarea peretilor, care vor fi ulterior varuiti, de preferat cu vopsea lavabila, pentru ca peretii sa poata fi curatati oricand.

Poti sari peste acest pas, ne arata Folina, in cazul in care apelezi la un autocolant decorativ care sa cuprinda tot peretele pe care îl doresti sa-l aduci la viata . Aceste autocolante sunt disponibile in diferite mărimi si cu modele diverse, astfel incat sa gasesti minim un model care sa-ti placa si/ sau care sa se potriveasca cu restul tiparul decorului. Imediat dupa aplicarea autocolantului vei putea observa cum casa devine mai luminoasa si va capata un aer ceva mai deosebit. Poti introduce in noul design si alte noi elemente de decor – poate un covor nou, fie sa inlocuiesti definitiv covorul cu parchet laminat, fie sa schimbi cateva sau majoritatea elementelor de decor prezente anterior modificărilor survenite in procesul de curatenie .

Vei observa astfel ca nu-i deloc dificil sa redai viata caminului iubit. Iar Folina te asteapta cu si mai multa inspiratie .

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *