Gemenii au o personalitate duală și un spirit deschis

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Nativii din zodia Gemeni sunt recunoscuți pentru abilitățile lor de comunicare, remarcându-se prin abilitatea de care dau dovadă în orice conversație. Însă o altă caracteristică definitorie a Gemenilor este dualitatea, iar aceasta își lasă puternic amprenta asupra celor mai mulți dintre nativii semnului zodiacal.

Zodia Gemeni ocupă locul trei pe cercul zodiacal clasic european, care cuprinde 12 zodii, având data de începere în 22 mai și încheindu-se în 21 iunie. Este o zodie masculină de aer, guvernată de planeta Mercur, iar, în mitologie, aceasta reprezintă mesagerul zeilor. Probabil tocmai din acest motiv Gemenii sunt atât de buni în comunicare.

În general, nativii acestei zodii se remarcă prin agilitate mentală și o capacitate foarte bună de a învăța cu rapiditate lucruri noi, fapt pentru care nici nu prea agreează persoane mediocre în cercurile lor apropiate.

Așadar, Gemenii sunt inteligenți, dar calitățile lor nu se reduc doar la asta; sunt persoane creative, curajoase și plăcute, chiar fermecătoare în cea mai mare parte a timpului.

Există, însă, și câteva defecte care îi definesc, iar cel mai cunoscut dintre ele este dualitatea.

Nu suportă conservatorismul

Gemenii au o predispoziție ridicată către nestatornicie și inconsecvență, fapt pentru care, deseori, au o fire ieșit din comun de schimbătoare. Este un lucru bine știut că nativii acestei zodii pot avea personalitate dublă, trecând cu ușurință de la o stare la alta sau de la o părere la alta, fiind și destul de ușor de influențat.

Tocmai de aceea, în relațiile de cuplu, Gemenii pot fi foarte dificili. Nu suportă conservatorismul, se plictisesc repede, uneori chiar și de propriile lor convingeri, iar atunci când dau de greu, se lasă în voia sorții, crezând cu tărie că așa le-a fost scris, așadar nu are rost să încerce să-și schimbe destinul.

Rup cu ușurință legături

Au, însă, un spirit liber, deschis, care îi ajută să se afle într-un continuu proces de cunoaștere și le place să cunoască, în primul rând, oameni.

Totuși, obișnuiesc să-și trieze foarte repede și ușor persoanele de care se lasă înconjurați, fiind destul de critici atât cu noii cunoscuți, cât și cu cei dragi. Indiferent de care dintre aceștia e vorba, în momentul în care nativul din zodia Gemeni le-a găsit un defect, legătura a fost ruptă fără cale de întoarcere.

De obicei, partenerii Gemenilor știu cel mai bine aceste lucruri, lovindu-se de ele zi de zi. Nativii zodiei, însă, nu bagă de seamă consecințele pe care le au „toanele” lor asupra celor din jur, considerând inconsecvența, dualitatea și criticismul niște fleacuri mărunte, care n-ar trebui luate în seamă.

Verifică ce le prezice horoscopul de azi înainte de a-i aborda

Cei din jur sunt, de fapt, puternic afectați de aceste defecte ale Gemenilor. De multe ori, ceea ce ieri susținea cu tărie, astăzi poate fi dat complet schimbat, în funcție de starea de spirit pe care o au și de influența pe care le-o transmiți. De aceea, atunci când e vorba de chestiuni serioase, mai bine le-ai lua „pulsul” dispoziției înainte să începi vreo discuție cu ei, asta dacă nu vrei să ai surpriza de a nu avea cu cine să te înțelegi.

Până și horoscopul zilnic îi dau de gol pe Gemeni în privința schimbărilor bruște prin care aceștia trec de la o zi, la alta. Așadar, trebuie să fii un adevărat maestru pentru a știi când și cum să-i abordezi pe Gemeni pentru a scoate ce-i mai bun de la ei!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *