Ghid pentru cumpărarea de verighete

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Deciziile mari incep cu un angajament angajamentul. Începeți să vă gândiți perechea de verighete de  nuntă devreme, aproximativ cu șase luni în avans, și cum se potrivește cu inelul de logodnă. Veti salva stresul in  ultimul moment.

Amândoi veți purta aceste verighete   pentru o lungă perioadă de timp. Alegeți ceva care reflectă gustul dvs. și va dura în timp. Data viitoare când vă aflați la magazinul de bijuterii, încercați să  țineți în mână două verighete de nuntă similare, din platină și  aur alb. Veți putea simți diferența în ceea ce privește greutatea. Această greutate, datorată densității platinei, face parte din ceea ce face platina extrem de durabilă și se potrivește perfect pentru o viață de uzură.

Stiluri

Verighetele de nunta devin din ce in ce mai individualizate, pe masura ce noi modele, poze personale si posibilitati creative sunt puse la dispozitie. Iată câteva elemente pe care ar trebui să le luați în considerare.

Profiluri

Cele mai comune profile sunt rotunde și plate. Profilurile rotunde sunt de asemenea denumite “clasice” sau “găurite”. Profilele plane sunt plane pe ambele suprafețe interioare și exterioare ale benzii. Fie stilul este disponibil în Comfort Fit, care curbează pentru a se potrivi cu degetul și reduce șansa de abraziune sau iritare a pielii. 

Mărimea verighetei

Lățimea este măsurarea orizontală a benzii. Alegerea în mărimea benzii depinde de tine și de ceea ce funcționează cel mai bine pentru degete.

Lățimile standard sunt cuprinse între 2mm și 6m; totuși pot fi comandate benzi de până la 12 mm. Benzile mai largi permit mai multe detalii de design, pietre prețioase și / sau gravuri.

Inel de finisare

O varietate de finisaje pot fi aplicate pe suprafața benzii. Combinații de mai multe finisaje sunt folosite pentru a crea texturi și priviri unice.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *