Google vrea masini care sa conduca singure

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

In zilele noastre masinile s-au inmultit ingrijorator de mult si numarul accidentelor rutiere a crescut enorm. Niste statistici sustin ca 90% dintre accidentele rutiere sunt produse din cauza erorilor umane si nu din cauza masinilor sau a altor factori. Anual, aproximativ 1.2 mililoane de oameni mor in accidente de masini, acest numarul fiind ingrijorator de mare.

Cei de la Google lucreaza de ceva timp la niste masini care sa conduca singure, astfel incat pasagerii sa fie nevoiti doar sa astepte ca masina sa ajunga la destinatie. Chiar daca ti se pare ciudat, in curand vom putea folosi masini pe care nu trebuie sa le conducem noi, doar ne urcam in ele si le spunem adresa unde vrem sa ajungem, ele urmand sa ne duca la destinatie.

Acest lucru poate fi ceva revolutionar, astfel reducand foarte mult numarul accidentelor rutiere, multe vieti fiind salvate. Stiu ca vreti sa aflati mai multe despre asta, acest video este destul de bine facut, dar trebuie sa stiti engleza pentru a putea intelege.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *