Hannibal

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Eu urmaresc foarte des cate un serial, iar acum vreau sa vorbesc despre Hannibal. Chiar  daca nu este un serial pe care l-am terminat, pentru ca inca mai apar episoade, pot sa spun ca in prezent este unul dintre preferatele mele. Astept cu entuziasm fiecare episod in fiecare saptamana, astept sa vad ce se mai intampla si cum se mai termina povestile ciudate care tot apar.

Imi place foarte mult cum este urmarita evolutia lui Will, un geniu care este angajat de FBI pentru a-i prinde pe criminali. Pentru el asta nu a fost cea mai buna alegere, mai ales din cauza psihologului sau care nu prea l-a ajutat. Ajunge sa aiba probleme mentale si multi il considera un criminal.

Serialul este unul de mare succes, iar pe IMDB are nota 8.5, o nota destul de mare, care arata cat de bun este serialul. Serialul mi s-a parut interesant inca de cand am vazut reclama la AXN, cand inca nu a aparut primul episod. Asa am aflat de el, iar dupa ce am vazut un singur episod mi-am dat seama ca este un serial bun si trebuie sa-l urmaresc pana la sfarist, cea ce voi face, cu siguranta.

Serialul are anumite scene sinistre, cand sunt prezente in cadru un numar mare de cadavre, iar asta ii poate inspaimanta pe multi. Cu toate astea, este un serial reusit si captivant, care va atrage atentia tuturor incat din primele episoade, asta daca ii place serialele de acest gen.

In concluzie, daca pana acum ti-au placut serialele in care era vorba despre crime, sigur iti va placea si acesta, asa ca ar trebui sa incepi sa-l urmaresti.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *