Idei pentru amenajarea unei camere pentru copii

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Camera unui copil sau a unui adolescent este spatiul lui privat sau intim prin excelenta, locul unde se regaseste sau se odihneste, un loc care poate sa fie amenajat cel mai frumos prin  intermediul celui maI frumos si mai in voga mobilier pentru tineri. Ai putea sa cauti niste modele frumoase la mobila tineret si au toate sansele sa gasesti cea ce ai nevoie.

Cu alte cuvinte, atunci cand alegi sa amenajezi o camera pentru copii, nimic nu trebuie sa fie lasat la voia intamplarii. In acest sens, camera trebuie sa fie amenajata cu cele mai frumoase nuante de pastel iar aspectul practic al unui mobilier tineret sa fie imbinat de minune cu universul ludic. Iar acest lucru se poate face la cele mai bune preturi. Dar amenajarea camerei trebuie sa se faca tinandu-se cont si de gusturile si personalitatea sa.

Alege in acest sens un model de mobila copii care va evolua sau care se va putea schimba pe masaura ce copilul creste. Etajerele, cat mai multe sunt si ele necesare in camera unui copil, pentru ca acesta sa depoziteze toate jucariile, toate cartile si lucrurile de care are nevoie.

Iar atunci cand amenajezi camera unui copil, trebuie sa tii cont de faptul ca aceasta trebuie sa semene cu o mica garsoniera, amenajata asa cum trebuie cu mobilier pentru tineri, unde isi va petrece foarte mult timp, unde va munci, va dormi si va petrece mai mult timp cu prietenii.

Incearca sa delimitezi astfel spatiul in mai multe categorii. Spatiul trebuie fie deci impartit in spatii pentru munca si invatare, pentru citit si pentru odihna. Poti incerca sa le folosesti diferite coduri de culoare.

Poti miza si pe un par supraetajat pentru a exploata la maximum volumul camerei sau pentru a crea un veritabil spatiu de joaca sau de citit la etaj.

Incearca sa decorezi camera in jurul unei teme. Personajele preferate din filme, benzi sau desene animate pot sa fie cea mai buna alegere pentru amenajarea unei camere pentru copil. Destinatiile preferate la fel. Astfel ca poti alege un mobilier copii la cele mai bun preturi fabricat in nuantele care sa corespunda cel mai bine temei.

Iar iluminatul este si el foarte important atunci cand vine vorba despre crearea celei mai frumoase ambiante. Acesta trebuie sa fie functional si omogen si amplasat in locuri strategice.

Nu uita ca un mobilier pentru tineri, ales asa cum trebuie, de calitate, este cea mai buna solutie pentru ca un copil sa se simta foarte bine in mediul sau si pentru ca acesta sa devina refugiul sau.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *