Imaginea afacerii

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand planuiesti sa iti deschizi o noua afacere, un magazin, restaurant sau orice altceva, conteaza foarte mult promovarea si imaginea afacerii. Trebuie sa stii cum sa-ti promovezi afacerea astfel incat lumea sa apelezi la tine intotdeauna cand va avea nevoie de serviciile tale. Daca ai reusit sa atragi un client prima data, trebuie sa te asigur ca va avea motive pentru care sa mai vina la tine si in viitor, atunci cand va avea nevoie de ceva. Daca ii oferi servicii bune si ai un personal cu un comportament adecvat, fii sigur ca este un pas inainte pentru succesul tau.

Curatenie este un factor foarte importante pentru imaginea afacerii tale, daca cineva intra in magazinul tau si observat ca nu este chiar atat de curat, probabil nu va mai intra si a 2-a oara, motiv pentru care trebuie sa pastrezi curatenia tot timpul. Sunt locuri mai greu de curatat, asa ca este nevoie sa apelati la firme specializate pentru a obtine rezultatele dorite. Sunt firme care ofera servicii de spalare scari rulante  astfel incat ele as arate ca noi. Este important ca locurile pe care le pot folosi clientii tai sa fie igienizate, nu vrei ca cineva sa nu fie multumit de curatenia din magazin, pentru ca mai apoi se poate ca imaginea ta sa fie in pericol.

Daca aveti un restaurant trebuie sa aveti foarte mare grija la curatenie, lumea nu doreste sa manance intr-un loc unde nu este curat, totul trebuie sa fie igienizat dupa fiecare client, astfel incat toti sa se simta bine pentru a putea veni cu drag si a 2-a oara. Cu siguranta nu doriti sa mancati in locuri care nu respecta anumite norme de igiena, inainte de a da drumul unei afaceri trebuie sa te gandesti ce ar dori clientul de la tine, iar tu sa ii poti oferi.

Sigur ati vazut la televizor stiri care avertizau oamenii ca anumite firme nu sunt tocmai in regula, ca au incalcat anumite reguli care ne pot afecta, ganditi-va cat de mult ii afecteaza pe administratorii firmei aceleia sa afle o tara intreaga ca activitatile lor nu sunt tocmai potrivite.

In concluzie, imaginea unei afaceri este printre cea mai importanta atunci cand vine vorba de succesul ei, daca nu reuesti sa ii multumesti pe clientii tai astfel incat sa te recomanda si la altii, iti este mult mai greu sa ai succes. Daca clientii tai vor fi multumiti cu siguranta totul va merge exact asa cum ti-ai planuit.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *