Imbunatatiri pentru noul soft pentru iPhone

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Daca sunteti detinator de iPhone probabil stiti ca anu trecut cei de la Apple au facut un update major de soft si au trecut de la iOS 6 la iOS7. Noul update a avut atat parti bune, cat si parti rele. Probabil foarte multe persoane au apreciat noul design avangardist si mult mai colorat, care a prins bine, fiind foarte invidiat si de cei de la Samsung. Culorile sunt mult mai vii, iconitele sunt mai bine conturate. Ca si puncte slabe, viteza pentru terminalele mai vechi precum iPhone 4 si iPhone 4S a scazut. Noile telefoane, si anume, iPhone 5 si respectiv 5S nu au avut astfel de probleme.

Astazi a fost lansat noul update si anume iOS 7.1 care este menit sa rezolve problema vitezei pentru terminalele vechi. Astfel, circula pe net niste studii cum ca viteza a scazut in medie cu 0.3-0.5 secunde pentru accesarea diverselor aplicatii sau diverselor comenzi. Browserul Safari se deschide acum in medie in 1.8 secunde(de la 2.05 secunde), camera in 2.2 secunde(de la 2.63 secunde) si multe alte imbunatatiri. O veste foarte buna, avand in vedere ca dupa trecerea de la iOS 6 la iOS 7 viteza a crescut simtitor( de la 1.13 secunde la 2.05 pentru intrarea in Safari). De asemenea, acest nou update rezolva si problema amprentei pentru iPhone 5S. Acum senzorul circula mult mai bine si probleme au fost inlaturate. De asemenea, iOS 7.1 vine si cu imbunatatiri in sector de securitate si de stabilitate, oferind si un design imbunatatit.

Noul software este foarte bun, fiind asteptat de foarta multe lume, rezolvand o veche probleme, si anume aceea a vitezei pentru terminalele vechi. Noul update se poate instala pe toate telefoane de la iPhone 4 in sus(4S,5,5S). Eu va recomand sa il instalati, pentru ca veti simti o imbunatatire imediata.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *