Importanta miscarii la copii

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Se stie ca sportul este recomandat de specialisti si este considerat o sursa de sanatate, iar din acest motiv ar trebui sa facem toti mai multa miscare in fiecare zi. Sunt sigur ca multi dintre voi nu prea mai faceti sport, fiecare avand motivele sale, unii nu au timp, unii nu au cu cine sa iasa sau unii chiar nu au dispozitia necesara pentru a face sport. Cu toate astea, tuturor ni se recomand sa facem miscare in fiecare zi, chiar daca nu avem timp sa alergam prea mult sau sa ne plimbam cu bicicleta, o mica iesire de cateva zeci de minute sigur ne ajuta organismul sa fie mai sanatos.

Cel mai greu este pentru copii, sunt foarte greu de convinsi sa iasa la miscare, mai ales din cauza tehnologiei si a jocurilor care ii atrag tot mai mult. Din pacate, asta nu este bine, jocurile pe calculator nefiind o activitate care sa ne ajute prea mult. Eu consider jocurile pe calculator o metoda de relaxare, atunci cand ai nevoie de cateva minute sa te relaxezi dupa anumite treburi. Eu ma joc deseori cand sunt obosit sau cand am lucrat mai mult timp la calculator si vreau o mica pauza. Cei drept, cel mai bine ar fi sa ies putin pe afara, dar nu este tocmai placut sa iesi singur doar pentru cateva minute, mai ales cand afara este foarte cald, cum a fost in ultimele zile.

Pentru copii, este foarte important sa faca sport, iar din acest motiv ar trebui sa ii cumparati o bicicleta pentru copii, cum ar fi aceasta bicicleta Dino Bikes care il va incuraja pe copilul tau sa faca miscare. Iesi cu el zilnic si obisnuieste cu miscare, incearca sa-l motivezi sa iasa cu bicicleta afara si fa-l sa-i place sportul, astfel va fi un copil sanatos care pe viitor va dori din ce in ce mai mult sa faca sport.

bicicleta pentru copii

Biciclete copii – Bekid.ro

Nu ii lasa sa stea toata ziua la calculator si sa se joace, acest lucru va avea un efect daunator asupra sanatatii lor, iar cel mai bine este sa ii inveti sa faca sport pentru a-si pastra sanatatea. Afla ce sport ii place si lasa-l sa se tina de unul. Sunt multe centre sportive in Romania unde un copilul poate invata anumite sporturi si daca este pasionat poate face chiar si performanta, lucru care ii va aduce o bucurie foarte mare si se va simti implinit cand va merge la diferite competitii.

Este bine sa te informezi despre importanta sportului in sanatatea copiilor si sa inceri sa-i stimulezi sa faca cat mai mult sport. Daca nu prea ai idei, internetul este plin de astfel de informatii care te vor ajut sa gasesti metoda prin care sa-l scoti mai des pe copilul tau la joaca. Acest articol vine in ajutorul vostru a gasi metodele perfecte care sa-l faca pe copil sa iasa mai des din care si sa ii placa sportul.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *