Imprimanta mobila de etichete

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Constalaris este o companie infiintata inca din anul 2004 si care are ca obiect de activitate comercializarea de case de marcat electronice fiscale, sisteme POS, imprimante coduri de bare, imprimante termice, imprimante termice coduri de bare, cititoare de coduri de bare, cantare electronice, monitoare Touch screen, etichetatoare, imprimante termice de etichete si sertare bani. Echipa de profesionisti de la Constalaris raspunde prompt si cu seriozitate maxima solicitarilor clientilor, indiferent daca este vorba despre cereri de oferta, consultanta, service sau suport tehnic post vanzare.

Pe langa produsele amintite, puteti achizitiona o gama completa de imprimante termice de la Constalaris. Toate produsele din aceasta categorie sunt de cea mai buna calitate, au preturi accesibile si beneficiaza de garantie.

Imprimanta mobila de etichete HPRT MLP2 este unul dintre produsele de top din categoria sa. Are un design compact si robust (producatorul sustine ca aceasta a trecut cu brio testul de cadere pe o suprafata dura de la o inaltime de 1,2 m) si este usor de manipulat. Imprimanta poate fi utilizata atat pentru printarea de etichete, cat si pentru imprimarea bonurilor.

Latimea hartiei de imprimare este reglabila (intre 30 si 60 de milimetri), fapt care permite lucrul cu etichete de diferite dimensiuni. Este un dispozitiv usor de intretinut si exploatat, ce nu necesita un regim special de utilizare. Datorita dimensiunilor mici este usor portabila, putand fi utilizata practic in orice locatie. Optional se poate solicita Bluetooth sau Wi-Fi. Ecranul OLED are o interfata prietenoasa, astfel incat imprimanta termica de etichete este foarte usor de operat chiar si de catre persoane care nu au o vasta experienta in lucrul cu astfel de dispozitive. Este o imprimanta foarte rentabila din punct de vedere al costurilor de exploatare, deoarece necesita foarte putine consumabile. Dispozitivul are functia de detasare automata a etichetei, fapt care este foarte convenabil pentru utilizator.

Imprimanta termica de etichete ofera o rezolutie de 203 dpi, are viteza de tiparire de 70 milimetri pe secunda, iar densitatea printari este ajustabila in 4 trepte, in functie de necesitati. Dispozitivul are memorie RAM de 1 MB si memorie Flash integrata de 2MB.

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *