Am inceput sa ma uit la Sons of Anarchy

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

soa

La recomandarea unui prieten am inceput sa mai urmaresc inca un serial, Sons of Anarchy. Tocmai ce am vazut primul episod, motiv pentru care m-am hotarat sa scriu acest articol. Deobicei, la un serial iti dai seama daca este bun inca din primele episoade, pentru ca idea principala este cam acceasi pana la sfarsitul lui.

Primul episod a inceput bine, s-au oferit destule informatii pentru ati da seama ce se intampla in serial, despre ce este vorba si care sunt aspectele cele mai importante.

In Sons of Anarchy este vorba de o banda de motociclisti care se ocupa cu afaceri ilegale. Personajul principal este Jax, un tanar care are in jur de 30 de ani si incearca sa se gaseasca o metoda prin care sa traiasca si alaturi de fiul sau, dar in acelasi timp sa fie un bun membru al bandei de motociclisti.

Serialul a aparut in 2008 si inca nu s-a terminat, fiind in prezent la sezonul 7. Pe IMDB are o nota buna, 8.7, o nota destul de mare, dupa parerea mea. Oricum, in general serialele au note mari, pentru ca sunt o multime de persoane care le urmaresc si devin chiar interesante.

Serialul este pe gustul meu, fiind prezente aspecte care imi plac si chiar ma pasioneaza. Pot sa spun ca imi plac mult motocicletele si chiar mi-as dori sa am posibilitatea in viitor sa-mi cumpar una. Dupa cum am vazut, sigur va fi un serial prin de actiune si chiar mister, dar mai putin.  Oricum, sper sa fie un serial bun pana la capat.

Cu siguranta o sa-l urmaresc pe tot, asa ca ar fi al 4-lea serial pe care il urmaresc in prezent. Totusi, sper sa-mi fac timp pentru toate, chiar daca sunt multe, ma voi uita treptat la ele.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *