Invata limba engleza de pe Android

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Limba engleza este o limba internationala pe care ar trebui sa o stim cu totii, macar la nivel mediu. Din pacate, sunt multi care nu prea stiu sa vorbesca in engleza, cea ce nu este bine. Ar trebui sa invatam limba engleza cat mai bine, fiind o limba simpla si usor de invatat. Avem atat de multe materiale pe care le putem folosi pentru a invata, astfel incat toti ar trebui sa stim engleza.
Sistemul de operare Android pentru dispozitivele mobile este cel mai folosit sistem de operare de pe piata, avand un numar foarte mare de utilizatori. Din acest motiv, s-au dezvoltat multe aplicatii care sa ne ajute in viata de zi cu zi.
Ieri am cautat cateva aplicatii pentru a putea sa invat limba engleza mai usor si am gasim foarte multe aplicatii care imi ofereau cea ce aveam nevoie. Poti invata limba engleza direct de pe telefonul tau sau de pe tableta, fiind foarte usor pentru fiecare dintre noi.
1.Busuu este o aplicatie cunoscuta de utilizatorii Android care vor sa invete engleza, fiind una dintre cele mai folosite aplicatii in acest scop.Daca doriti sa invatati engleza o puteti instala, sigur va fi de ajutor.
2.Listen & Speak am intalat-o ieri si dupa ce m-am uitat putin pe ea mi-am dat seama ca imi va fi de folos.
3.Pentru cei care vor sa invete mai bine gramatica limbii engleza, pot folosi aplicatia Practice English Grammar, oferind diverse exercitii care te vor ajuta sa intelegi mai bine gramatica si sa iti fie mai usor sa vorbesti.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *