Invata sa folosesti Linux

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Poate nu ai auzit foarte multe despre sistemul de operare Linux, nefiind atat de popular printre oamenii normali, care nu fac prea multe la calculator, infara de jocuri si navigare pe internet. Linux este un sistem de operare important, folosi la servere si alte aplicatii importante pe care le utilizam, din acest motiv iti poate prinde bine sa stii sa-l folosesti, iti poate oferi oportunitati pe viitor cand iti vei cauta de lucru.

Un curs in care sa inveti cum sa folosesti acest sistem de operare, in urma caruia poti primi o diploma, sigur ti-ar fi de folos pe viitor. Cei de la EDX ofera un curs pentru linux gratuit, care in mod normal costa 2400 de dolari. Daca doresti sa te inscrii la curs o poti face accesant acest link : Curs Linux.

Dupa estimarile lor, in 40 sau 60 de ore poti sa termini acest curs, dupa care poti alege sa dai un test in urma caruia sa primesti un certificat pe care sa-l folosesti la CVul tau. Ti-ar putea fi de folos daca alegi sa lucrezi pe calculator, angajatorul tau va vedea ca ai avut ambitia de a invata si cum se lucreaza pe linux, iar asta poate fi un avantaj pentru tine.

Cursul va incepe in al 3-lea trimestru din 2014. Eu ma voi inscrie si as vrea sa obtin si acel certificat, pentru ca nu se stie cand imi va fi de folos. Avand in vedere ca totul este gratis merita sa-mi dau silinta pentru a urma acest curs, nu are rost sa dau cu piciorul unei oportunitati.

Eu va recomand sa-l urmati, daca sunteti pasionati de IT si ati vrea ca pe viitor sa lucrati in acest domeniu. Sistemul de operare Linux este poate folosit, iar daca va pricepeti bine sa umblati cu el va puteti gasi un job bine platit.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *