iPhone 6 – noul telefon a fost lansat

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Noul telefon de la Apple a fost lansat saptamana aceasta. Marti a avut loc in eveniment in California, eveniment in cadrul caruia a fost lansat noul lor telefon. A aparut atat iPhone 6 cat si iPhone 6 Plus. Astfel, cei de la Apple incearca sa multumeasca o gama cat mai larga de clienti, fiecare dorind altceva de la telefonul pe care il cumpara.

iPhone 6 este asemanator la dimensiuni cu iPhone 5, fiind mai subtire si avand un display de 4,7 inch, in timp de iPhone 6 Plus este un telefon mult mai mare, cu un display de 5,5 inch. Astfel, cei de la Apple ii vor multumi si pe clientii care doresc telefoane cu ecrane mari pentru o experienta de utilizare mai interesanta.

Noile telefoane au si functia NFC, functie ce este folosita de telefoanele Nexus de ceva timp, dar care tocmai acum a fost introdusa si pe iPhone.

Cu o camera principala de 8 MP, ca si telefoanele anterioare, cei de la Apple promit poze mai clare datorita unor upgradeuri la camera foto folosita.

Odata cu iPhone 6 a aparut si versiunea 8 pentru sistemul de operare folosit de cei de la Apple.

Aveti mai jos un video de prezentare a celor 2 telefoane, pentru a va face o idee despre ce a lansat marea companie. Cei care sunt interesati sa cumpere noul telefon vor putea face precomanda incepand cu data de 12 septembrie, urmand ca pe 19 sa inceapa sa fie livrate.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *